Χρήσιμες συμβουλές για τον σωστό καθαρισμό όλων των «έξυπνων» συσκευών…

Μια σειρά από χρήσιμες συμβουλές που θα φροντίσουν τόσο τους χρήστες όσο και τα αξεσουάρ και «έξυπνα» κινητά, τα οποία σε καθημερινή βάση χρησιμοποιούν πολλές φορές δίνει με σημερινή της ανακοίνωση η Honor.

Όπως μάλιστα υπογραμμίζει σχετική έρευνα η πλειοψηφία αγγίζει το κινητό 2.617 φορές, ενώ ένας χρήστης που κάνει έντονη και βαριά χρήση το αγγίζει 5.427 φορές την ημέρα, γεγονός που υπογραμμίζει πόσο σημαντικό είναι να φροντίσουμε να κρατάμε καθαρές όλες τις επιφάνειες εκείνες που έρχονται σε επαφή με τα χέρια και το πρόσωπο μας.

Για την οθόνη των έξυπνων συσκευών, όπως αναφέρει η Ηonor:

Αξίζει να καθαρίζουμε συχνά όλες τις «έξυπνες» συσκευές μας, συμπεριλαμβανομένων των «έξυπνων» ρολογιών (smart watches) ακόμα και ακουστικών, καθώς τα αγγίζουμε συχνά.
Όποτε είναι δυνατόν, χρησιμοποιούμε ένα καθαριστικό οθόνης που δεν ψεκάζεται απευθείας πάνω στην επιφάνεια, αλλά πρώτα σε μια πετσέτα χαρτιού ή σε ένα πολύ απαλό
Αποφεύγουμε τη χρήση οικιακών προϊόντων καθαρισμού κατά τον καθαρισμό των «έξυπνων» συσκευών μας.
Προσέχουμε να μην χρησιμοποιούμε υπερβολική ποσότητα καθώς το υγρό μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία αν εισέλθει στον εξοπλισμό.
Αν χρησιμοποιούμε θήκες για να προστατεύουμε τα κινητά μας τότε είναι εξίσου σημαντικό να φροντίσουμε και να τις κρατάμε καθημερινά καθαρές:

O καθαρισμός για τις θήκες μπορεί να γίνει με κανονικά οικιακά καθαριστικά.
Η θήκη θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από την συσκευή.
Βεβαιωθείτε ότι η θήκη είναι στεγνή πριν την τοποθετήσετε ξανά στη συσκευή σας
Ο καρδιολόγος/Γιατρός Εργασίας, Γκαμάζ Ιωάννης, στον οποίο αποτάθηκε η Honor, αναφέρει: «Καλό θα ήταν οποιαδήποτε προσωπική ηλεκτρονική φορητή συσκευή μας να παραμένει κοντά μας να μην αλλάζεται ή να δίνεται σε άλλους χρήστες. Πάντα θα πρέπει όταν την καθαρίζουμε να έχουμε καθαρά χέρια αλλά και να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιφάνειες στις οποίες αφήνουμε τις ηλεκτρονικές μας συσκευές (laptop/κινητά/tablets) ή οποιασδήποτε συσκευές έρχονται σε επαφή με τα χέρια και το πρόσωπο μας».

Check Also

H Apple παρουσίασε τα νέα iPhone 13 – Οι τιμές τους, τα νέα χαρακτηριστικά

Το βράδυ της Τρίτης, η Apple παρουσίασε τα iPhone 13, και οι φαν της τεχνολογίας …

Οι συσκευές που αποσπούν επικίνδυνα την προσοχή των οδηγών

Οι συσκευές που αποσπούν επικίνδυνα την προσοχή των οδηγών Το 54% των Ευρωπαίων οδηγών αναγνωρίζει …