Χειροπέδες στον 42χρονο καταζητούμενο για τη δολοφονία 31χρονης

Η Αστυνομία Λεμεσού, πέρασε πριν από λίγο χειροπέδες στον 42χρονο Σύρο, φερόμενο δράστη της δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του, Ghada Al Nouri 31χρονος επίσης από τη Συρία, που διαπράχθηκε στις 20 Ιανουαρίου, 2020 στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, γυναίκα ηλικίας 31 ετών, εντοπίστηκε νεκρή γύρω στις 11.40 το πρωί στις 20/1/2020, στο σπίτι της στην Πάφο. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν και απέκλεισαν τη σκηνή και από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η 31χρονη έφερε θλαστικό τραύμα στην αριστερή μαστική χώρα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 42χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Μετά από πληροφορία που δόθηκε το απόγευμα, μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λεμεσού μετέβησαν σε συγκεκριμένο κατάστημα, στην περιοχή Ομονοίας, το οποίο είχε διαμορφωθεί σε διαμέρισμα, από ομάδα Σύρων.

Ο καταζητούμενος εντοπίσθηκε σε ισόγεια κατοικία στην περιοχή Ομονοίας στην Λεμεσό. Στον ίδιο χώρο εντοπίσθηκαν δέκα αλλοδαποί, κατά πάσα πιθανότητα συριακής καταγωγής, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού για εξακρίβωση στοιχείων και προκειμένου να ερευνηθούν θέματα σχετικά με υπόθαλψη καταζητούμενου ή άλλων αδικημάτων.

Μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και από εκεί αναμένεται να οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Αύριο το πρωί θα προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Check Also

Λακκοτρύπης: «Ξεκάθαρα όχι» στην ενεργειακή προοπτική ενός μορατόριουμ εργασιών στην ΑΟΖ

Share Twitter «Αν φτάσει εκείνη η στιγμή όπου εμείς οι ίδιοι θα πούμε στις εταιρείες …

ΔΗΚΟ: Επιχειρούν «απονεύρωση» του θεσμού του Γ. Ελεγκτή

Share Twitter «Επιχειρούν «απονεύρωση» του θεσμού του Γενικού Ελεγκτή», τόνισε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος …