Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα – Μετά από τροχαίο επιτέθηκαν σε οδηγό

Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα – Μετά από τροχαίο επιτέθηκαν σε οδηγό

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και πρόκλησης κακόβουλης ζημίας, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.10 χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος είχε στην κατοχή του μαχαίρια, στην Πάφο. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή όπου διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκε τροχαία σύγκρουση με τρία ενεχόμενα αυτοκίνητα.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του πρώτου οχήματος ήταν 43χρονος, ενώ εντός του οχήματος εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια και άσπρη κρυσταλλική ουσία, βάρους πέντε γραμμαρίων περίπου. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και οδηγούσε χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο δεύτερο αυτοκίνητο, του οποίου οδηγός ήταν 35χρονος, εντοπίστηκε ένα κομμάτι οικοδομικό σίδερο μήκους 55 εκατοστών, το οποίο παραλήφθηκε για εξετάσεις.

Επίσης, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο τρίτο όχημα, το οποίο οδηγείτο από 21χρονο με συνοδηγό 37χρονο, εντοπίστηκαν ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 45 εκατοστών και 29 πακέτα τσιγάρα. Τα τσιγάρα κατασχέθηκαν στη συνέχεια από το Τμήμα Τελωνείων και στον 21χρονο επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 80 ευρώ.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έχει στην κατοχή της Αστυνομία, οι 37χρονος, 35χρονος και 21χρονος, αφού εξήλθαν από τα οχήματά τους, με τη χρήση επιθετικών οργάνων, επιτέθηκαν και κτύπησαν τον 43χρονο, ενώ προκάλεσαν ζημιά και στον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου του.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ, η Τροχαία και η ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Check Also

Υπ. Υγείας: Οδηγίες και μέτρα προφύλαξης για ξενοδοχεία

Share Twitter Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο σειράς οδηγιών προς επαγγελματίες υγείας …

ΥΠΠΑΝ: Η προσπάθειά μας είναι να είναι όλα τα παιδιά στο σχολείο

Share Twitter Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου συμμετείχε σήμερα σε …