Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα, για υπόθεση διάρρηξης στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα, για υπόθεση διάρρηξης στη Λεμεσό

Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 29 χρόνων και για μία γυναίκα, ηλικίας 22 χρόνων, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διάρρηξη και κλοπή καταγγέλθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού, την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου. Η κατοικία βρίσκεται στην περιοχή Γερμασόγειας. Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ του περασμένου Νοεμβρίου και της 18ης Φεβρουαρίου, μετά από διάρρηξη της οικίας, κλάπηκε από αυτή μία τηλεόραση.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, από όπου περισυνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια, ενώ κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψαν στοιχεία εναντίον των τριών υπόπτων. Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν αρχικά στη σύλληψη του 39χρονου και του 29χρονου την περασμένη Παρασκευή. Την επόμενη μέρα, οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα πενθήμερης κράτησης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, ενώ χθες Τρίτη εντοπίστηκε και συνελήφθη και η 22χρονη.

Εναντίον του 29χρονου διερευνάται επίσης υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκε στις 20 Φεβρουαρίου, 2019, στην Λευκωσία. Για τη διάρρηξη της κατοικίας στην Λευκωσία, η Αστυνομία, στις 20 Φεβρουαρίου, 2019, είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία του 29χρονου υπόπτου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που ενδεχομένως να βοηθούσαν στον εντοπισμό του.

Τις δύο υποθέσεις διερευνούν το ΤΑΕ Λεμεσού και το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Check Also

Εντοπισμός 2 κιλών κάνναβης – Χειροπέδες σε 23χρονο

Share Twitter Εντοπισμός 2 κιλών κάνναβης – Χειροπέδες σε 23χρονο Στον εντοπισμό 2 κιλών ξηρής …

Αστυνομία: Χιλιάδες έλεγχοι – 299 καταγγελίες για παραβίαση περιορισμών κυκλοφορίας

Share Twitter Αστυνομία: Χιλιάδες έλεγχοι – 299 καταγγελίες για παραβίαση περιορισμών κυκλοφορίας Στο πλαίσιο των …