Χειροπέδες σε 27χρονο – Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ

Χειροπέδες σε 27χρονο – Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ

Στην κατοχή του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης

Στη σύλληψη 27χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, αφού εντοπίστηκε θετικός τόσο σε αλκοτέστ, όσο και σε νάρκοτεστ. Στην κατοχή του 27χρονου, εντοπίστηκαν επίσης μικρή ποσότητα κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.

Γύρω στις 2.40π.μ. μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο, στη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου, στην Πάφο, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος. Σε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ, που του έγινε, ο 27χρονος εντοπίστηκε θετικός, με αποτέλεσμα να παραληφθεί πρόσθετο δείγμα, για να σταλεί για εργαστηριακή ανάλυση. Θετική ένδειξη είχε και η προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης, στον 27χρονο, ενώ η μικρότερη τελική ένδειξη στην οποία υπεβλήθη στη συνέχεια ήταν 74μg%, αντί 22μg%.

Από έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του τρεις συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 8 γραμμαρίων περίπου και μια ζυγαριά ακριβείας, με ίχνη κάνναβης.

Ως αποτέλεσμα των πιο πάνω ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου).

Το αυτοκίνητο του 27χρονου, μεταφέρθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Πάφου, αφού όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτό είχαν γίνει μετατροπές και αλλαγές.

Αφού κατηγορήθηκε για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε, ο 27χρονος απολύθηκε της κράτησης του για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Όσον αφορά την παράνομη κατοχή ναρκωτικών, αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων.

Η Τροχαία Πάφου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Check Also

Νεκρός 21χρονος μοτοσικλετιστής – Έκκληση της Αστυνομίας για πληροφορίες

Νεκρός 21χρονος μοτοσικλετιστής – Έκκληση της Αστυνομίας για πληροφορίες Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που έγινε …

Ο καιρός τις επόμενες μέρες, Αίθριος,ο,καιρός,σήμερα,με,τη,θερμοκρασία,να,φτάνει,στους,37,βαθμούς,

Αίθριος ο καιρός σήμερα με παροδικές νεφώσεις – Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που …