Φόνος 31χρονης – Καταζητείται 42χρονος από τη Συρία (PHOTO)

Φόνος 31χρονης – Καταζητείται 42χρονος από τη Συρία (PHOTO)

Γυναίκα από τη Συρία, ηλικίας 31 ετών, εντοπίστηκε νεκρή γύρω στις 11.40 το πρωί σήμερα, στο σπίτι της στην Πάφο.

Αμέσως, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν και απέκλεισαν τη σκηνή και από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι η 31χρονη έφερε θλαστικό τραύμα στην αριστερή μαστική χώρα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία, εναντίον 42χρονου, ο οποίος και καταζητείται.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις

Καταζητούμενo πρόσωπo για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης

Η Αστυνομία καταζητεί τον HUSSEIN FAROUH, 42 ετών από τη Συρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στην Πάφο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στα τηλέφωνα 26806085 / 26806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.