Φυτώριο με φυτά κάνναβης σε οικία 44χρονου εντόπισε η ΥΚΑΝ

Φυτώριο με φυτά κάνναβης σε οικία 44χρονου εντόπισε η ΥΚΑΝ

Ειδικά διαρρυθμισμένο φυτώριο με 22 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, στην οικία άνδρα, ηλικίας 44 ετών, και πέραν των 13 κιλών κάνναβης εντόπισαν χθες μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών. Ο 44χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Μετά από σχετική πληροφορία και εξετάσεις, μέλη της ΥΚΑΝ, λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα της Τετάρτης, ανέκοψαν τον 44χρονο σε δρόμο στη Λεμεσό, όπου κινείτο με αυτοκίνητο. Σε έρευνα που έγινε στο όχημά του, ανευρέθηκε σε τέσσερις νάιλον συσκευασίες και κατασχέθηκε, ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους ενός κιλού και 140 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα ο 44χρονος να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του υπόπτου, όπου τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν σε δωμάτιο της οικίας, ειδικά διαρρυθμισμένο θερμοκήπιο εσωτερικού χώρου, με εγκατεστημένα συστήματα ειδικού φωτισμού και εξαερισμού, καθώς επίσης και 22 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους από 14 μέχρι και 20 εκατοστόμετρα περίπου. Την ίδια ώρα, εντοπίστηκε και επίσης κατασχέθηκε νέα μεγάλη ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 12 κιλών και 300 γραμμαρίων περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, και μεγάλος αριθμός τεκμηρίων, που κατακρατήθηκαν για εξετάσεις.

Εναντίον του 44χρονου διερευνάται υπόθεση κατοχής και καλλιέργειας φυτών κάνναβης, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό διερευνά.

Check Also

ΠτΔ: Η μόνη χώρα που διαταράσσει το διεθνές δίκαιο είναι η Τουρκία

ΠτΔ: Η μόνη χώρα που διαταράσσει το διεθνές δίκαιο είναι η Τουρκία Στην τεράστια σημασία …

Νικόλας: Το ΔΗΚΟ επιμένει και διεκδικεί την υιοθέτηση αντισταθμιστικών μέτρων για την αύξηση του κόστους των βασικών αγαθών

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, …