Φειδίας: Θα είμαι Ευρωβουλευτής για όλους τους Κύπριους – “Αγαπώ σας”

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε στο στούντιο του Alpha κατά την ανακοίνωση των exit polls, τα οποία δείχνουν ότι εκλέγεται, ο ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου.

«Ίσως αυτή να είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται κάποιος ανεξάρτητος χωρίς να έχει πίσω του τη παραμικρή σχέση με κάποιο κόμμα, αλλά έχοντας σαν μόνο του όπλο τα social media και τίποτα άλλο», ανέφερε .

Ο Φειδίας έχοντας έτοιμη την ομιλία του είπε:

“Επίστεφκα ότι οι πιθανότητες για να εκλεγώ ήταν ελάχιστες… Αν πιστεύεις όμως ότι κάτι είναι αρκετά σημαντικό, πρέπει να το δοκιμάσεις. Σήμερα είναι ιστορική σήμερα όχι μόνο για την Κύπρο αλλά για όλο τον κόσμο. Είναι ίσως η πρώτη φορά που εκλέγεται κάποιος ανεξάρτητος χωρίς κάποιο κόμμα με όπλο μόνο τα social media. 

Ήρθε η στιγμή ο κόσμος να αλλάξει κεφάλαιο στο βιβλίο της Δημοκρατίας. Ένα νέο είδος δημοκρατίας, πιο άμεσο που δίνει παραπάνω δύναμη στον λαό. Είναι ένα καμπανάκι που χτυπά στους πολιτικούς για να εκσυγχρονιστείτε, να αφήσετε τους τσακωμούς μεταξύ σας και να θυμηθείτε ότι εκπροσωπείτε τον λαό και όχι το συμφέρον σας.

Θέλω να πω σε όλους “Αγαπώ σας”. Θα είμαι Ευρωβουλευτής για όλους τους Κύπριους. Δεν θα παίξει κανέναν ρόλο αν με ψήφισες ή αν νόμιζες ότι είμαι καραγκιόζης.”