Φανερός…δείπνος με τη Citi Ελλάδος

Επίσημο δείπνο παρέθεσε η Citi Ελλάδος προς τιμήν της Κυπριακής αποστολής και των ομιλητών που έλαβαν μέρος στο ετήσιο συνέδριο «Capital Link Invest in Cyprus» στο χώρο του Citi Executive Conference Center στη Νέα Υόρκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας με ευθύνη στη διαχείριση πελατών του δημόσιου τομέα, τραπεζικής και επενδυτικής μεγάλων επιχειρήσεων, συμβουλευτικής διαχείρισης χρέους καθώς και επικεφαλής επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Στο χαιρετισμό του, ο κος Αιμίλιος Κυριάκου, Citi Country Officer Ελλάδος και Κύπρου είπε μεταξύ άλλων: «Η Citi, με περισσότερα από 200 χρόνια διεθνούς παρουσίας σε περισσότερες από 100 χώρες, έχει ως στόχο να διευκολύνει τους πελάτες της να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις αλλά και εξίσου σημαντικά να ανταποκρίνονται στις ευκαιρίες που αναδύονται σε παγκόσμια κλίμακα. Συνεπής σε αυτό το πλαίσιο λειτουργίας της, η Citi, μέσα από τις υπηρεσίες της και την απρόσκοπτη παρουσία της στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά τα τελευταία 50 χρόνια έχει συντελέσει και εξακολουθεί να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και τις επιτυχίες των πελατών της στον εταιρικό και δημόσιο τομέα.»

Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, κος Χάρης Γεωργιάδης, ευχαρίστησε τη Citi για τη συνεχόμενη δέσμευσή της στην Κύπρο και την υποστήριξή της στον οικονομικό τομέα της χώρας ακόμη και κατά τη διάρκεια της κρίσης. Καλωσόρισε τη Citi στην ηγετική ομάδα των διαχειριστών χρέους της χώρας στις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές και τόνισε το σημαντικό ρόλο της Citi στη σύνδεση με τις ΗΠΑ.

Check Also

Δημητρίου: Τα μαθήματα το ΑΚΕΛ ας τα κάνει στον εαυτό του

Δημητρίου: Εμείς, στον Δημοκρατικό Συναγερμό ποτέ δεν κρυφτήκαμε. Υπηρετούμε το συμφέρον των πολλών, το δημόσιο …

Τριμερής Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ: Στο επίκεντρο Ενέργεια, Άμυνα και Ασφάλεια

Τριμερής Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ: Στο επίκεντρο Ενέργεια, Άμυνα και Ασφάλεια Στη στενή συνεργασία Κύπρου, Ελλάδας, …