Υπόθεση ομαδικού βιασμού: Υπό 6ήμερη κράτηση οι 7 ύποπτοι

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, διέταξε σήμερα την 6ημέρη κράτηση των 7 υπόπτων για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού 19χρονης Βρετανίδας στην Αγία Νάπα.

Η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ηλικίας του ενός εκ των υπόπτων, ο οποίος είναι ανήλικος, αίτημα το οποίο υπέβαλε η κατηγορούσα αρχή.

Σε δηλώσεις του, ύστερα από την ακροαματική διαδικασία ο δικηγόρος των τριών υπόπτων Νιλ Γιάλοβιτς εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως οι πελάτες του είναι αθώοι.

«Γνωρίζω όλα τα γεγονότα και ξέρω πως είναι αθώοι οπότε θα φροντίσω ώστε να επιστρέψουν στο σπίτι τους το συντομότερο» δήλωσε, ενώ ανέφερε πως η Αστυνομία πρέπει να διερευνήσει ακόμα πολλά πράγματα ως προς την καταγγελία της παραπονούμενης.

Σχετικά με τον φερόμενο εντοπισμό DNA ενός από τους υπόπτους στη σκηνή, είπε πως είναι κάτι που και ο ίδιος πρέπει να ψάξει, κάτι που θα κάνει προσεχτικά ώστε να διασφαλίσει την εικόνα του πελάτη του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανακριτικές αρχές πρέπει να εξετάσουν είκοσι και πλέον στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Χθες αργά το απόγευμα αφέθηκαν ελεύθεροι πέντε νεαροί, οι οποίοι διαφάνηκε από τις εξετάσεις DNA αλλά και από τις ανακρίσεις, ότι δεν είχαν εμπλοκή.

Check Also

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη σωτηρία της ΕΔΕΚ ζητά Δημοκρατικό συνέδριο

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία και την Αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ, ζητά Δημοκρατικό συνέδριο με το …

Διέρρηξαν την κατοικία του… έκλεψαν διάφορα αντικείμενα και το αυτοκίνητο του

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας με λεία όχημα και διάφορα αντικείμενα διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. Σύμφωνα με …