Υπόθεση εντοπισμού πτώματος στο Μιτσερό – Χειροπέδες σε 33χρονο

Σε ανάρτηση στο twitter η Αστυνομία αναφέρει ότι μέλη της δύναμης, προέβησαν στη σύλληψη 33χρονου, σχετικά με την υπόθεση εντοπισμου πτώματος γυναίκας στο μεταλλείο Μιτσερού.

Εναντίον του διερευνάται το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διάφορα αδικήματα και τα μέλη της δύναμης του πέρασαν χειροπέδες στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα αναγνωρίστηκε από τα σκουλαρίκια που φορούσε, ενώ είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο το 2018.

Το πτώμα είναι κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα μαλλιά μέχρι τον ώμο ενώ το ύψος περιγράφεται από 1.50 μέχρι 1.52. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι πρόκειται για γυναίκα ασιατικής καταγωγής χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται κάτι περαιτέρω μέχρι στιγμής.

Ο 33χρονος ο οποίος συνελήφθη είναι  από τη Ρουμανία, μόνιμος κάτοικος Λάρνακας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ύποπτος φέρεται να διέμενε με το θύμα, το οποίο ταυτοποιήθηκε σε προκαταρκτικό στάδιο νωρίτερα σήμερα. Ίδιες πληροφορίες, ωστόσο, θέλουν τους δυο να μη διέμεναν μαζί τον τελευταίο 1 χρόνο, ενώ μαζί απέκτησαν και ένα παιδί.

 

Check Also

Σοβαρός τραυματισμός 24χρονου μοτοσικλετιστή, σε τροχαία σύγκρουση

Share Twitter Σοβαρός τραυματισμός 24χρονου μοτοσικλετιστή, σε τροχαία σύγκρουση Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 24χρονος …

Άλλος ένας 15χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί, στη Πάφο

Share Twitter Άλλος ένας 15χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί, στη Πάφο Πρόσωπο ηλικίας 15 ετών, εντοπίστηκε …