Υπέβαλε την παραίτησή του ο Χριστάκης Τζιοβάνης

Υπέβαλε τη παραίτησή του ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χριστάκης Τζιοβάνης, για  λόγους πολιτικής ευθιξίας όπως  αναφέρει σε επιστολή του.

 Αυτούσια η επιστολή παραίτησης του Τζιοβάνη:

 Υποβάλλω επίσης την παραίτησή μου από μέλος της ΚΕ του ΑΚΕΛ και από όλα τα Σώματα του κόμματος δίνοντας τη δυνατότητα στο Κόμμα μου να προχωρήσει με αποφασιστηκότητα στην πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης. Κοιτώντας στα μάτια όλους όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους και τον κόσμο της Αριστεράς δηλώνω ξεκάθαρα ότι όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση των Αρχών. Είναι προτεραιότητα για μένα να λάμψει όλη η αλήθεια.

 Ουδέποτε τα αξιώματα ήταν για μένα αυτοσκοπός. Ουδέποτε η παραμονή σε θώκους υπήρξε για μένα εμμονή. Μοναδικός γνώμονας της πορείας μου ήταν πάντα με σκληρή δουλειά και ανθρωπιά η προσφορά στο συνάνθρωπο.

Η δική μου παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα ας αποτελέσει την απαρχή για πλήρη διερεύνηση και απόδοση Δικαιοσύνης όλων των υποθέσεων που ταλανίζουν τον τόπο σε όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς χώρους και όλα τα επίπεδα με την ίδια πολιτική ευθιξία και ίδια πολιτική βούληση.

Check Also

Καιρός: Σαββατοκυρίακο με βροχές – Ασταθείς καιρικές συνθήκες

Share Twitter Καιρός: Σαββατοκυρίακο με βροχές – Ασταθείς καιρικές συνθήκες Αναλυτικά η πρόγνωση από τη …

Υπ. Υγείας: 162 θετικά αποτελέσματα από rapid test – Που εντοπίστηκαν

Share Twitter To Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωση σχετικά με τα νέα περιστατικά κορωνοίού αναφέρεται και …