Τo FIFA 21 στο PC δεν θα ακολουθήσει τη νέα γενιά του PS5 και του Xbox Series X

Το FIFA 21 θέλει να μπει δυναμικά στη νέα γενιά των PS5 και Xbox Series X, όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει στην έκδοση του PC.

Συγκεκριμένα, το FIFA 21 που θα αφορά τους υπολογιστές θα μείνει στα δεδομένα του PS4 και του Xbox One, με την EA να εξηγεί το λόγο.

Όπως είπε ο executive producer της εταιρείας, Aaron McHardy, στόχος είναι οι απαιτήσεις στο PC να μείνουν σε χαμηλά επίπεδα.

«Όταν αποφασίζαμε σε ποια γενιά θα βασιστεί η PC έκδοση του παιχνιδιού, εξετάσαμε τους fans μας και τις δυνατότητες που έχει το hardware τους.

Έχουμε αυτές τις πληροφορίες για να καταλάβουμε πόσο δυνατοί είναι υπολογιστές εκεί έξω στον κόσμο. Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα δεδομένα αυτά, συνειδητοποιήσαμε πως για να τρέξει το next-gen παιχνίδι, οι ελάχιστες απαιτήσεις θα έφταναν σε ένα σημείο που θα άφηναν πολλούς παίκτες εκτός, χωρίς τη δυνατότητα να μπορούν να παίξουν το παιχνίδι.

Έτσι, κάναμε την επιλογή να κρατήσουμε την PC έκδοση του παιχνιδιού στην προηγούμενη γενιά, έτσι ώστε να μπορούμε να ανοίξουμε τις πόρτες για όλους, χωρίς να αποκλείσουμε κόσμο που θέλει να παίξει FIFA», ανέφερε στο Eurogamer ο Aaron McHardy.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ελάχιστες απαιτήσεις στους υπολογιστές για το FIFA 21:

-Απαιτείται 64-bit επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα

-OS: Windows 10 – 64-Bit

-Processor: Intel Core i3-6100 @ 3.7GHz ή AMD Athlon X4 880K @4GHz

-Memory: 8GB RAM

-Graphics: NVIDIA GTX 660 2GB ή AMD Radeon HD 7850 2GB

-Storage: 50 GB διαθέσιμου χώρου