Τύχη! Πήγαν να φυτέψουν δέντρα στον κήπο τους και βρήκαν χρυσάφι και διαμάντια..!

Αυτό είναι τύχη. Να έχεις επι χρόνια στον κήπο σου έναν μικρό θησαυρό θαμμένο και να τον ανακαλύπτεις τυχαία, επειδή ήθελες να φυτέψεις δέντρα. Ο Μάθιου και η Μαρία είναι ένα ζευγάρι που ζει στη Νέα Υόρκη. Το σπίτι τους έχει έναν μικρό κήπο στο πίσω μέρος και αποφάσισαν να φυτέψουν λίγα δεντράκια.

Ο Μάθιου αγόρασε τα φυτά, τις τσάπες, τα φτυάρια και στρώθηκε στη δουλειά. Ύστερα από λίγες ώρες σκαψίματος, κάθιδρος καθώς ήταν ένιωσε την τσάπα του να χτυπάει σε κάτι που δεν ήταν χώμα… Με το φτυάρι του άνοιξε μεγαλύτερη τρύπα και τότε διαπίστωσε ότι είχε βρει κάτι σαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.

Ο Μάθιου το άνοιξε και έκπληκτος είδε πως επρόκειτο για έναν μικρό θησαυρό. Το χρηματοκιβώτιο είχε μέσα μια σακούλα σκουπιδιών η οποία περιείχε χρήματα, δαχτυλίδια, χρυσό και διαμάντια, η αξία των οποίων αγγίζει τα 50.000 ευρώ.

Το μυστήριο λύθηκε. Ο μικρός θησαυρός άνηκε σε κάτι γείτονες που είχαν ληστέψει πριν από 7 χρόνια. Προφανώς ο δράσης για να κρύψει τα κλοπιμαία, έσκαψε στον κήπο του Μάθιου και της Μαρίας και τα άφησε εκεί.

«Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να βρω έναν θαμμένο θησαυρό και να που τον βρήκα» είπε ο Μάθιου γελώντας σε δημοσιογράφους. Μόλις ο Μάθιου βρήκε τον θησαυρό έσπευσε στους γείτονες και τους ρώτησε εάν τους είχαν ληστέψει ποτέ. Εκείνοι απάντησαν καταφατικά «πριν από 7 χρόνια» Την κλοπή επιβεβαίωσε και η αστυνομία της Νέας Υόρκης που την είχε καταγράψει.

Ο Μάθιου και η Μαρία επέστρεψαν τα κλοπιμαία στους ιδιοκτήτες τους. Στη θέση όπου βρήκε το χρηματοκιβώτιο ο Μάθιου τοποθέτησε ένα μικρό άγαλμα ενός άσπρου ελέφαντα.

Check Also

ΗΠΑ: Οδηγός μπερδεύει το γκάζι με το φρένο και πέφτει μέσα στο ποτάμι! (Video)

Share Twitter Το ατύχημα που είχε ένας οδηγός στο Χάκενσακ του Νιού Τζέρσει, κατέγραψε κάμερα …

Διακοπές: 8 απλά tips για το τι να ΜΗΝ πακετάρετε στη βαλίτσα σας!

Share Twitter Ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές διακοπές και φοβάστε πως δε θα χωρέσουν τα πράγματα …