Τρόμος! Πιλότος κατέρρευσε έγινε μπλε και λιποθύμησε… την ώρα της προσγείωσης!

Τον χειρότερο τους εφιάλτη έζησαν οι 85 επιβάτες της πτήσης Montenegro airlines που είχε κατεύθυνση τη Μόσχα. Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το θέρετρο του Μαυροβουνίου που λέγεται Τιβάτ προς τη Ρωσική πρωτεύουσα. Το αεροσκάφος ενώ βρισκόταν στον εναέριο χώρο έξω από τη Μόσχα ο πιλότος έχασε το χρώμα του, έγινε μπλε και λιποθύμησε.

Μέσα στο σκάφος επικράτησε πανικός μέχρι να αναλάβει ο συγκυβερνήτης, ο οποίος έπρεπε άμεσα να το προσγειώσει στο κοντινότερο αεροδρόμιο και αυτό ήταν το αεροδρόμιο της πόλης Καλούγκα, 120 μίλια νοτιοδυτικά της Μόσχας.

Όπως είπαν οι επιβάτες είδαν τον πιλότο να βγαίνει από το πιλοτήριο και να κατευθύνεται προς το πίσω μέρος του αεροπλάνου. Ενώ περπατούσε στον διάδρομο με τα καθίσματα δεξιά και αριστερά του, άρχισε να ψελλίζει κάτι, έχασε το χρώμα του έγινε μπλε και κατέρρευσε. Μέσα στο αεροπλάνο υπήρχε μια 19χρονη φοιτήτρια της ιατρικής η οποία έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον πιλότο και κατάφερε να τον κρατήσει στη ζωή μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο και να τον παραλάβει το ασθενοφόρο που περίμενε.

Το αεροπλάνο κατάφερε να αγγίξει με ασφάλεια το αεροδρόμιο της Καλούγκα αλλά η προσγείωση δεν ήταν και τόσο ομαλή όπως είπαν οι επιβάτες.

Check Also

«Μυστήριο» με τα πολυτελή αυτοκίνητα του Kim Jong-Un

Share Twitter Σύμφωνα με το Διεθνή Τύπο η προσωπική περιουσία του Kim Jong-un ξεπερνάει τα …

Viral! Τρέλα ή ιδιοφυΐα; – Απίστευτες ικανότητες στο ποδόσφαιρο! (Video)

Share Twitter Share Twitter