Τρόμος! Πήρε φωτιά ο κινητήρας του αεροπλάνου και οι επιβάτες έστελναν αποχαιρετιστήρια μηνύματα!

Οι επιβάτες είδαν από τα παράθυρα φλόγες να βγαίνουν από τους κινητήρες του αεροπλάνου, ενώ έντονη μυρωδιά καμένου υπήρξε στην καμπίνα.

Ο εύλογος φόβος ήταν δεδομένος και πολλοί από τους επιβάτες έκαναν αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις στα social media, λέγοντας ότι είναι πιθανό να μην ξαναδούν φίλους και συγγενείς.

Η Ντόνα Λι Ρέινερ έγραψε, «αρχίζω τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα σε περίπτωση που βρείτε το τηλέφωνό μου», ενώ ο Φαντλ Αμπου-Γκανέμ έστειλε μήνυμα στη μητέρα του «κάτι λάθος συμβαίνει με το αεροπλάνο. Σε αγαπάω».

Ο πιλότος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της πόλης Αμπότσφορντ και με ανακοίνωσή του στους επιβάτες τους γνωστοποίησε ότι το πρόβλημα προήλθε από πουλιά που «ρούφηξαν» οι τουρμπίνες, κάτι που συχνά συμβαίνει όταν βρεθεί σμήνος κοντά στο αεροσκάφος κυρίως στην απογείωση.
Η αναγκαστική προσγείωση ήταν ομαλή και κανένας από τους 176 επιβάτες του αεροπλάνου δεν είχε κάποιο τραυματισμό. Αναχώρησαν για τον προορισμό τους στο Έντμοντον με μια ημέρα καθυστέρηση, αλλά το σοκ είναι άγνωστο αν και πόσοι το ξεπέρασαν.

Check Also

Παρενόχληση παιδιών στο Facebook: Πρώην σκλάβα του σεξ κηρύττει πόλεμο στον Ζούκερμπεργκ

Share Twitter Ως πρώην θύμα αποπλάνησης, παραπλάνησης και εκμετάλλευσης, η Σάρα Γουάιντμαν ενώνει τη φωνή …

Παραλήρημα Μπαχτσελί: Τα παιδιά των Τούρκων θα κάνουν κομματάκια τα παιδιά του Βυζαντίου

Share Twitter Παραλήρημα Μπαχτσελί: Τα παιδιά των Τούρκων θα κάνουν κομματάκια τα παιδιά του Βυζαντίου …