Τρόμος! Πήρε φωτιά ο κινητήρας του αεροπλάνου και οι επιβάτες έστελναν αποχαιρετιστήρια μηνύματα!

Οι επιβάτες είδαν από τα παράθυρα φλόγες να βγαίνουν από τους κινητήρες του αεροπλάνου, ενώ έντονη μυρωδιά καμένου υπήρξε στην καμπίνα.

Ο εύλογος φόβος ήταν δεδομένος και πολλοί από τους επιβάτες έκαναν αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις στα social media, λέγοντας ότι είναι πιθανό να μην ξαναδούν φίλους και συγγενείς.

Η Ντόνα Λι Ρέινερ έγραψε, «αρχίζω τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα σε περίπτωση που βρείτε το τηλέφωνό μου», ενώ ο Φαντλ Αμπου-Γκανέμ έστειλε μήνυμα στη μητέρα του «κάτι λάθος συμβαίνει με το αεροπλάνο. Σε αγαπάω».

Ο πιλότος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της πόλης Αμπότσφορντ και με ανακοίνωσή του στους επιβάτες τους γνωστοποίησε ότι το πρόβλημα προήλθε από πουλιά που «ρούφηξαν» οι τουρμπίνες, κάτι που συχνά συμβαίνει όταν βρεθεί σμήνος κοντά στο αεροσκάφος κυρίως στην απογείωση.
Η αναγκαστική προσγείωση ήταν ομαλή και κανένας από τους 176 επιβάτες του αεροπλάνου δεν είχε κάποιο τραυματισμό. Αναχώρησαν για τον προορισμό τους στο Έντμοντον με μια ημέρα καθυστέρηση, αλλά το σοκ είναι άγνωστο αν και πόσοι το ξεπέρασαν.

Check Also

New York Times: 50 πυρηνικές βόμβες των ΗΠΑ βρίσκονται στην Τουρκία…

Share Twitter Πενήντα πυρηνικές βόμβες, οι οποίες βρίσκονται σε αεροπορική βάση των ΗΠΑ, γίνονται το …

Γερμανία: 30χρονη δηλώνει ότι έχει σχέση με ένα Boeing 737-800! « Είναι πολύ ελκυστικό και σέξι»!

Share Twitter Μια γυναίκα από το Βερολίνο υποστηρίζει ότι έχει πενταετή σχέση με ένα… αεροπλάνο. …