Τρόμος μεγάλο ατύχημα για τον παγκόσμιο στο Μόντε Κάρλο! (Videos)

Η πρώτη εμφάνιση του παγκόσμιου πρωταθλητή του WRC με τη Hyundai Motorsport κράτησε μόλις 3μιση ειδικές διαδρομές. Ενώ μετά της πρώτες τρεις στο Ράλι Μόντε Κάρλο, εναρκτήριο αγώνα της νέας σεζόν, ο Εσθονός ήταν στην τέταρτη θέση της γενικής (μόλις 10.3 δευτερόλεπτα από την κορυφή), είχε μία πραγματικά εφιαλτική έξοδο.

Κατά τη διάρκεια της ΕΔ4, τη μήκους 20.68 χιλιομέτρων Saint-Clement-Freissinieres 1, ο Tanak έχασε τον έλεγχο σε ένα πολύ γρήγορο κομμάτι όπου το i20 Coupe WRC πήγαινε με έκτη σχέση και τέρμα γκάζι.

Το κορεάτικο αγωνιστικό παρέκκλινε του δρόμου και άρχισε να τουμπάρει. Στο on-board video είναι χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις του πληρώματος όταν αντιλαμβάνονται πως έχει πλέον χαθεί ο έλεγχος.

Επί 15 εφιαλτικά δευτερόλεπτα το i20 συνεχίζει την τρελή πορεία καταστροφής που μάλιστα δεν έχει σταματήσει όταν σταματά η αναμετάδοση από το εσωτερικό του οχήματος. Από το video που απαθανατίζει την έξοδο όπως την είδαν οι θεατές που βρίσκονταν στο σημείο, καταλαβαίνει κανείς την ταχύτητα που έχει το Hyundai.

Ευτυχώς, οι πρώτες αναφορές από το σημείο του ατυχήματος λένε πως τόσο ο Tanak όσο και ο συνοδηγός του Martin Jarveoja, δεν έχουν τραυματιστεί. Πράγμα που φαντάζει ως ένα μικρό θαύμα δεδομένης της σοβαρότητας της εξόδου.

Check Also

Η απάντηση της Ασλανίδου στο τρολάρισμά του Ζαχαράτου, για τις αισθητικές παρεμβάσεις

Share Twitter Μετά το επικό τρολάρισμα του Τάκη Ζαχαράτου για τη Μελίνα Ασλανίδου στην εκπομπή …

Επαγγελματίας τενίστας: «Μισώ το τένις με όλη μου την καρδιά – Παίζω για τα χρήματα»

Share Twitter Ο Καζάκος Αλεξάντερ Μπούμπλικ δήλωσε απερίφραστα πως απεχθάνεται το τένις και ο μοναδικός …