Τρελό! Μοναχός παράτησε την ασκητική και έγινε τρανστζέντερ μοντέλο σε ριάλιτι! (Video)

Ήταν μοναχός. Έκανε ασκητική ζωή μέσα στο μοναστήρι. Ήταν άνδρας αλλά ένιωθε φυλακισμένος στο κορμί του. Πάντα ήθελε να είναι γυναίκα. Τελικά πήρε την απόφαση να αλλάξει και να ακολουθήσει το όνειρο του. Ήθελε να γίνει μοντέλο και να παρπατάει στις πασαρέλες.

Και τα κατάφερε.

Πλέον ονομάζεται Μίμι Τάο. Έζησε 6 χρόνια σε μοναστήρι βουδιστών και εκεί βρήκε όπως λέει την ηρεμία του και κατάφερε να πάρει την απόφαση του να γίνει γυναίκα.

Πλέον βρίσκεται από την Ταιλάνδη στη Νέα Υόρκη και συμμετέχει στο ριάλιτι σόου Project Ranway.

Όλοι έχουν να λένε για την ηρεμία που εκπέμπει, για τον επαγγελματισμό της αλλά και για την εξωτική ομορφιά που βγάζει. Μέχρι και ο στυλίστας της εκπομπής σε και στιγμή άκρατου ενθουσιασμού είπε στη Μίμι: «Είσαι Θεά κούκλα μου».

Η ίδια η Μιμι δήλωσε πως έχει δουλέψει σκληρότερα από τα άλλα μοντέλα για να φτάσει εδώ που έφτασε επειδή είναι τρανστζέντερ και επειδή έπρεπε να καταβάλλει μεγαλύτερες προσπάθειες για να τον αποδεχτούν.

«Αν η κοινωνία δεν μας ανοίξει την πόρτα» λέει και συνεχίζει, «τότε κάποια στιγμή η πόρτα αυτή θα σπάσει».

Σχετικά με τα χρόνια που έζησε στον βουδιστικό ναό η Μιμι λέει: «Έζησα από μικρό παιδάκι εκεί. Ήμουν ένα αγόρι από φτωχή οικογένεια. Ευγνωμονώ τους δικούς μου που με έστειλαν. Ο Βούδας λέει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας όπως είναι και εγώ έκανα αυτό και ηρέμησα»

Check Also

ΗΠΑ: 29χρονη αστυνομικός άφησε το παιδί της να πεθάνει από τη ζέστη για να κάνει σεξ..! (Photos)

Share Twitter Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι 3 ετών, το οποίο άφησε η μητέρα του …

Συγκινητικό! 6χρονος άφησε την καρκινοπαθή συμμαθήτριά του να τον κουρέψει για συμπαράσταση

Share Twitter Η ιστορία του Oisín Ruskin και της Lulu DeVries είναι από αυτές που …