«Τρελή» πορεία λεωφορείου – Κτύπησε σε αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα

«Τρελή» πορεία λεωφορείου – Κτύπησε σε αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα

Ακυβέρνητο λεωφορείο σε τρελή πορεία παρέσυρε το πρωί οχήματα και μηχανές χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Στο λεωφορείο, όπως και στο αυτοκίνητο και στην αστυνομική μοτοσικλέτα δεν βρίσκονταν επιβάτες.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10.00 το πρωί στην οδό Διαγόρου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη του Κλάδου Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας, το λεωφορείο φέρεται να χτύπησε αρχικά σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στην οδό Διαγόρου, συγκεκριμένα χτύπησε σε πλαινό καθρεφτάκι του οχήματος.

Το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε σε ιδιωτική μοτοσικλέτα που ήταν σταματημένη στον ίδιο χώρο στάθμευσης της οδού Διαγόρου.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτα (ιδιώτης), είχε μόλις σταθμεύσει τη μοτοσικλέτα του στο σημείο και αφού άκουσε την πρόσκρουση του λεωφορείου στο πρώτο αυτοκίνητο, αντιλήφθηκε το λεωφορείο να κινείται προς τον ίδιο και απομακρύνθηκε από τη μοτοσικλέτα του.

Με την πρόσκρουση του λεωφορείου στη μοτοσικλέτα, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του, παρασύροντας μαζί του τη μοτοσικλέτα και αφού πέρασε στο πεζοδρόμιο, μαζί με τη μοτοσικλέτα, χτύπησε σε μεταλλικά πασσαλάκια στο πεζοδρόμιο τα οποία απέκοψε.

Το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε στην αστυνομική μοτοσικλέτα ….

Το λεωφορείο βρίσκεται στη φύλαξη της Αστυνομίας και θα τύχει εξέτασης από αρμόδια Αρχή.

Αναμένεται στη συνέχεια να ληφθεί κατάθεση από τον οδηγό του λεωφορείου, τον οδηγό της ιδιωτικής μοτοσικλέτα, τον οδηγό της αστυνομικής μοτοσικλέτας, τον ιδιοκτήτη του ιδιωτικού αυτοκινήτου.

Οι συνθήκες και τα ακριβή αίτια πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται.

Στη σκηνή βρίσκονται μέλη της τροχαίας Λευκωσίας όπου και διεξάγουν εξετάσεις προκειμένου να διαφανούν οι συνθήκες πρόκλησης του νέου αυτού τροχαίου.

Check Also

Σε ισχύ από αύριο περιοριστικά μέτρα στην Επαρχία Λάρνακας

Share Twitter Σε ισχύ από αύριο περιοριστικά μέτρα στην Επαρχία Λάρνακας Λόγω της έξαρσης των …

ΔΗΣΥ: Συνεχίζονται οι επαφές για τον παράνομο εποικισμό της Αμμοχώστου

Share Twitter Γεωργίου: Οι διαβουλεύσεις και επαφές θα συνεχιστούν και ο Δημοκρατικός Συναγερμός μετά τις …