Τραμπ κατά «Μπόρατ»: «Είναι φρικιό…δεν τον βρίσκω αστείο»

Άστραψε και βρόντηξε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ ερωτηθείς για την νέα ταινία του Μπόρατ που φέρνει σε δεινή θέση τον νυν νομικό του σύμβουλο, Ρούντι Τζουλιάνι, απεικονίζοντάς τον να βάζει το χέρι μέσα από το παντελόνι αγγίζοντας τα ευαίσθητα σημεία του.

Στο κρεβάτι κατάφερε να τον ρίξει η ξανθιά Βουλγάρα ηθοποιός, Μαρία Μπακάλοβα,η οποία στην ταινία υποδύεται την 15χρονη κόρη του Σάσα Μπάρον Κοέν, γνωστού ως «Μπόρατ».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Washingtontimes», ο ένοικος του Λευκού Οίκου έσπευσε να υπερασπιστεί εμμέσως πλην σαφώς τον νομικό σύμβουλό του χαρακτηρίζοντας ως «φρικιό» τον Μπόρατ.

«Πιστεύω ότι ο Σάσα Μπάρον Κοέν, ο κωμικός πίσω από τις ταινίες «Borat», είναι «φρικιό»», δήλωσε στους δημοσιογράφους που επέβαιναν στο προεδρικό αεροσκάφος «Air Force One».

Η νέα ταινία του Μπάρον Κοέν, υπό τον τίτλο:«Borat Subsequent Moviefilm», απεικονίζει τον δικηγόρο του Τραμπ σ’ ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με μια νεαρή αιθέρια ύπαρξη- τη Μαρία Μπακάλοβα -που υποδύεται τη δημοσιογράφο και τον ίδιο σε «ανάρμοστη στάση».

Όπως αναφέρει η αμερικάνικη εφημερίδα, ενώ επέβαινε στο προεδρικό αεροσκάφος «Air Force One», ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι είχε πλήρη μεσάνυχτα για το τι συνέβη με τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης και την ξανθιά ηθοποιό.

Κι όταν ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για την επίμαχη καυτή σκηνή δήλωσε:

«Όμως, ξέρετε, πριν από χρόνια ο Σάσα Μπάρον Κοέν προσπάθησε να με εξαπατήσει»… «Και ήμουν ο μόνος που είπε: «Με κανένα τρόπο. Αυτός ο τύπος είναι ψεύτικος».

«Δεν τον βρίσκω αστείο»… «Για μένα, είναι φρικιό», πρόσθεσε.

Το 2003, όπως γράφει το επίμαχο άρυρο, ο Τραμπ είχε εμφανιστεί στην σατιρική εκπομπή «Da Ali G Show». Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, αποχώρησε όταν ο Μπάρον Κοέν που τότε υποδυόταν τον «Ali G» προσπάθησε να του πάρει συνέντευξη.

Από την πλευρά του, ο νομικό σύμβουλος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, έχει ήδη δηλώσει πως η σκηνή στη νέα ταινία του Μπάρον Κοέν είναι «κατασκευασμένη» με τον ίδιο να επισημαίνει ότι είχε βάλει τα χέρια του μέσα από το παντελόνι για να στρώσει το πουκάμισό του… και όχι για πιάσει τα γεννητικά του όργανα.