Το πιο κυνικό νυφικό..

Η 15χρονη Βρετανίδα Ντέμι Μπαρνς από το Κρόλεϊ παρουσίασε το πιο κυνικό και με φλεγματικό χιούμορ νυφικό που έχει γίνει ποτέ.

Η Ντέμι Μπαρνς χρησιμοποίησε αντί για ύφασμα 1.500 αιτήσεις διαζυγίου και κατά την παρουσίαση της δημιουργίας της δήλωσε: «Θέλησα να περάσω ένα μήνυμα στον κόσμο για το πόσο γρήγορα κάποιος αποφασίζει να παντρευτεί και μετά εξίσου γρήγορα χωρίζει.

Σκέφτηκα ότι τα χαρτιά των διαζυγίων θα χρησίμευαν για να κατασκευάσω το νυφικό και να μεταφέρω με τον τρόπο μου την άποψή μου στον κόσμο. Μπορεί κάποιοι να το θεώρησαν όλο αυτό πολύ κυνικό αλλά η ταχύτητα ενός γάμου και ένα επίσης ταχύτατο διαζύγιο είναι νομίζω εξίσου κυνική πράξη».

44107-99201_800x512

Η μαθήτρια βρήκε στο ίντερνετ μια αίτηση διαζυγίου, την τύπωσε και στη συνέχεια τη φωτοτύπησε χιλιάδες φορές. Με υπομονή και επιμονή μετά από 10 περίπου ώρες ολοκλήρωσε το έργο της αναρτώντας το στη σελίδα της στο Facebook, προκειμένου να το δουν φίλοι και συγγενείς της. Σε λίγο μόλις χρόνο το δημιούργημά της πήρε τόσα πολλά likes που ούτε η ίδια δεν μπορούσε να φανταστεί.

Check Also

Εξώδικο €300 στον Κουλία – Αγνόησε το διάταγμα και έτρωγε σε ψησταριά

Share Twitter Δεν γλύτωσε το πρόστιμο ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλίας. Ο βουλευτής γευμάτιζε …

Τα ληγμένα σε εθνοφρουρούς επιτρέπονται;

Share Twitter Δεν γνωρίζουμε εάν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επιτρέπονται και τα ληγμένα τρόφιμα …