Το παιδί με την “πιο ευγενική καρδιά”

Είναι ένα από τα βίντεο που αξίζει να δει κανείς. Και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 87.000 φορές. Αφορά την ιστορία δύο παιδιών, του 12χρονου Τζάστιν και του 13χροnου Τζάρετ. Μόνο που ο Τζάρετ  πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και χάρη στον Τζάστιν έκανει το όνειρό του πραγματικότητα.

Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με την Huffington Post, σε γυμνάσιο του Τενεσί όπου διεξήχθη ένας διαφορετικός αγώνας πάλης ανάμεσα στον 13χρονος Τζάρεντ, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και τον 12χρονο Τζάστιν Κίβιτ.

Ο 13χρονος Τζάρεντ εξέφρασε στον πατέρα του την επιθυμία να λάβει μέρος σε αγώνα πάλης, και εκείνος πήρε τηλέφωνο ένα προπονητή σε αντίπαλο σχολείο και του ζήτησε να του υποδείξει ποιος από τους παλαιστές του έχει την πιο ευγενική καρδιά.

Αυτός ήταν ο Τζάστιν Κίβιτ ο οποίος, αφού πρώτα έσφιξε το χέρι του Τζάρεντ, φρόντισε να κάνει το όνειρό του, να συμμετάσχει σε ένα αθλητικό γεγονός του σχολείου του πραγματικότητα. Και μάλιστα να τον αφήσει  να κερδίσε.

httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ao8UbgSopD4

«Μπορεί ο Τζάρεντ να έχει τις δεξιότητες ενός μωρού 6 μηνών, αλλά εγκεφαλικά είναι πολύ κοντά στην ηλικία του», σημειώνει ο πατέρας του. Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 87 χιλιάδες φορές.