Το ζώδιο που κάνει το περισσότερο και το καλύτερο σεξ, σύμφωνα με έρευνα

  • Με άλλα λόγια, αν σε θυμάται την επόμενη μέρα, μάλλον θα πρέπει να του πεις και ευχαριστώ! Πάντως καλό σεξ θα έχεις κάνει σίγουρα!

Ο Σκορπιός έχει τη φήμη του ερωτιάρη, με το σέξαπίλ του να είναι το πιο έντονο μεταξύ των 12 ζωδιών. Κι όμως τελικά δεν είναι αυτός που περνά καλύτερα στην κρεβατοκάμαρα!

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας ερωτικών βοηθημάτων Lovehoney, ο Υδροχόος είναι το ζώδιο εκείνο που κάνει το περισσότερο σεξ και τo οποίο είναι πιο ικανοποιημένο από την ερωτική του ζωή στο σύνολό της.

Ο λόγος;

Ο κυβερνήτης πλανήτης του είναι ο Ουρανός, που τον κάνει αυθόρμητο, προχωρημένο στον τρόπο σκέψης και συναισθηματικά αποσυνδεδεμένο. Έτσι από τη στιγμή που στο μυαλό του σεξ και αγάπη δεν πάνε απαραίτητα μαζί, μπορεί να έρθει σε σεξουαλική επαφή χωρίς να έχει κάποια συναισθηματική συνέπεια. Για αυτόν το σεξ είναι κάτι σαν γυμναστική κάτω από τα σεντόνια!

Καθώς ανήκει στα ζώδια του αέρα, είναι πολύ κοινωνικός και πιστεύει ότι το σεξ είναι απλά το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης με τους άλλους ανθρώπους. Με άλλα λόγια, αν σε θυμάται την επόμενη μέρα, μάλλον θα πρέπει να του πεις και ευχαριστώ! Πάντως καλό σεξ θα έχεις κάνει σίγουρα!

Την «χρυσή» 5άδα της λίστας συμπληρώνουν ο Αιγόκερως, ο Ζυγός, ο Κριός και ο Ταύρος.

Check Also

Αστρολογία – Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Share Twitter Αστρολογία – Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις  Κριός Το εφτά των ξιφών Νιώθετε ευάλωτοι; Δεν …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο  Κριός Μην πέσετε στη συναισθηματική ρουφήχτρα, …