Τους ευρωπαίους πράσινους ενημερώνει το Κίνημα Οικολόγων για τις προκλήσεις Μπαγίς

«Η κυπριακή ηγεσία αντί να απαντήσει εφ΄όλης της ύλης στον κ. Μπαγίς επικεντρώθηκε στις μεταξύ των κομμάτων και των υποψηφίων αντιπαραθέσεις», επισημαίνουν οι Οικολόγοι Περιβαλλοντιστές στην επιστολή τους προς την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος Monica Fracconi και όλη την ηγεσία των Ευρωπαϊκών πράσινων κόμματων.

Ενημερώνοντας για τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου αξιωματούχου, οι Οικολόγοι τονίζουν ότι αντί «ο Μπαγίς να δεχθεί τα ομαδικά και συγκεντρωτικά πυρά της κυπριακής πολιτικής ηγεσίας, έδωσε με τις δηλώσεις του αφορμή για νέο κύκλο αντιπαραθέσεων μεταξύ των Κυπρίων πολιτικών…Δυστυχώς, η έκκλησή μας για ενότητα απέναντι στην προκλητικότητα του κ. Μπαγίς έπεσε σε ‘ώτα μη ακουόντων’».

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να γνωρίζουν το πολιτιστικό επίπεδο της χώρας που ζητά να γίνει μέλος της Ευρώπης, τονίζεται στην ανακοίνωση και διευκρινίζεται ότι το Κίνημα «δεν θα ακολουθήσει τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα σε αυτή την πορεία διχόνοιας απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας».

Check Also

Τι αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για απενεργοποίηση των κινητών στις φυλακές

Τι αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για απενεργοποίηση των κινητών στις φυλακές Tο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών …

Προεδρικές εκλογές: 27η Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο

Προεδρικές εκλογές: 27η Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο Το Υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει, …