Τι λατρεύουν στο κρεβάτι οι άντρες και μισούν οι γυναίκες…

Η πλειοψηφία των ανδρών με μικρές εξαιρέσεις λατρεύει το doggy style και η πλειοψηφία των γυναικών με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν το απολαμβάνει. Ο λόγος συνήθως είναι η ανατομία του γυναικείου κόλπου και η θέση της μήτρας -oπίσθια κάμψη- η οποία δεν προσφέρεται για ηδονή και απόλαυση με τη διείσδυση στα τέσσερα αντίθετα με κάποιες άλλες στάσεις πιο φιλικές προς το γυναικείο σώμα.

Είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στις γυναίκες ότι πρόκειται για μια στάση την οποία οι περισσότερες κάνουν προκειμένου να ικανοποιήσουν εκείνον, ή την κρατούν για το τέλος όταν πλέον έχουν κουραστεί και θέλουν να “τελειώνουνε”. Λυπάμαι αγόρια αν πέφτετε από τα σύννεφα, αλλά κάποιος επιτέλους πρέπει να σας το μαρτυρήσει.

Στις γυναικείες παρέες τα κορίτσια μεταξύ τους αρκετές φορές συζητούν πως όταν κουράζονται στο σεξ και θέλουν να ικανοποιήσουν το σύντροφό τους σύντομα και εντυπωσιακά για εκείνον, κάθονται στα τέσσερα και κάνουν λίγη υπομονή παίζοντας λίγο θέατρο. That’s it.

Μπορούμε να φανταστούμε πολλούς λόγους για τους οποίους ένας άντρας απολαμβάνει αυτή τη στάση: Είναι λίγο θέμα κυριαρχίας, άλλο λίγο θέμα θέας, ενώ σαφώς του ξυπνάει και μερικά πιο άγρια ένστικτα που υπάρχουν μέσα του και απέχουν αρκετά από το ρομαντισμό ο οποίος ενίοτε τον ξενερώνει στο σεξ. Το να έχει τη σύντροφό του πεσμένη στα τέσσερα τον κάνει να αισθάνεται μάλλον περισσότερο αρσενικό.

Δε θα λέγαμε πως είναι λάθος των γυναικών να κάνουν το χατήρι του συντρόφου τους και να στέκονται εκεί, εκτός αν πραγματικά δυσφορούν. Όλοι πρέπει να κάνουν υποχωρήσεις σε μια σχέση τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό κομμάτι. Είμαστε σίγουρες ότι και οι άντρες κάνουν αρκετές. Απλά την επόμενη φορά που εκείνος θα σας ζητήσει να το κάνετε στα τέσσερα, σκεφθείτε μια παραλλαγή που ίσως σας αρέσει περισσότερο.

Check Also

Παραδέχθηκε on air την σχέση της με τον 27χρονο, η σύζυγός του Will Smith

Share Twitter Παραδέχθηκε on air την σχέση της με τον 27χρονο η σύζυγός του Will …

H Gabrielle Epstein συνεχίζει να «κολάζει» τα social media… (Video)

Share Twitter Συνεχίζει να προκαλεί πανικό η  στα social media με τις δημοσιεύσεις της. Το …