Τι απαντά ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Αρσένης στον Κύπριο ΥΠΕΣ

Ο Έλληνας βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης, με ανάρτησή του στο Twitter, απάντησε στον Κύπριο Yπουργό Εσωτερικών, Κωνσταντίνο Πετρίδη, για την επιστολή με θέμα τη διαχείριση των σκουπιδιών.

Το θέμα προέκυψε μετά από δημοσίευση στον ελληνικό Τύπο, επίκαιρης ερώτησης του κ. Αρσένη αναφορικά με τη διαχείριση των σκουπιδιών στο Δήμο Φυλής στην Αττική, την οποία από λάθος ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 απηύθυνε στον Κύπριο Υπουργό Εσωτερικών αντί στον Έλληνα ομόλογό του.

Ο κ. Πετρίδης, με μια χιουμοριστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Τwitter, ανέφερε: «Στην αρχή νόμιζα ότι εν για την Αγία Φύλα και έγινε Δήμος. Συνάδελφε Τ. Θεοδωρικάκο, νομίζω πρέπει να απαντήσετε εσείς».

Στην ανάρτηση του Κύπριου Υπουργού Εσωτερικών, απάντησε ο Κρίτων Αρσένης σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη ερώτηση δεν απεστάλη ποτέ στον κ. Πετρίδη.

«Μιας και απαντάτε, όμως, πείτε στους πολίτες πότε θα ξεκινήσετε επιτέλους το πρόγραμμα pay as you throw και στον κ. Θεοδωρικάκο για τα πρόστιμα που πληρώνετε λόγω αύξησης ανακύκλωσης από τότε που ιδιωτικοποιήσατε τα σκουπίδια».

Check Also

Τι αναφέρει η Αστυνομία για τη κατάσχεση του κατασκοπευτικού βαν

Share Twitter Μετά το σάλο που προέκυψε μετά από δημοσιέυματα για κατασκο[πευτικό βαν, πρώην ισραηλινού …

Χειροπέδες σε Ελληνοκύπρια – Μετέφερε έποικους και τρόφιμα από τα κατεχόμενα

Share Twitter Χειροπέδες σε Ελληνοκύπρια – Μετέφερε έποικους και τρόφιμα από τα κατεχόμενα Μία Ελληνοκύπρια …