Τι απαντά ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Αρσένης στον Κύπριο ΥΠΕΣ

Ο Έλληνας βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης, με ανάρτησή του στο Twitter, απάντησε στον Κύπριο Yπουργό Εσωτερικών, Κωνσταντίνο Πετρίδη, για την επιστολή με θέμα τη διαχείριση των σκουπιδιών.

Το θέμα προέκυψε μετά από δημοσίευση στον ελληνικό Τύπο, επίκαιρης ερώτησης του κ. Αρσένη αναφορικά με τη διαχείριση των σκουπιδιών στο Δήμο Φυλής στην Αττική, την οποία από λάθος ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 απηύθυνε στον Κύπριο Υπουργό Εσωτερικών αντί στον Έλληνα ομόλογό του.

Ο κ. Πετρίδης, με μια χιουμοριστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Τwitter, ανέφερε: «Στην αρχή νόμιζα ότι εν για την Αγία Φύλα και έγινε Δήμος. Συνάδελφε Τ. Θεοδωρικάκο, νομίζω πρέπει να απαντήσετε εσείς».

Στην ανάρτηση του Κύπριου Υπουργού Εσωτερικών, απάντησε ο Κρίτων Αρσένης σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη ερώτηση δεν απεστάλη ποτέ στον κ. Πετρίδη.

«Μιας και απαντάτε, όμως, πείτε στους πολίτες πότε θα ξεκινήσετε επιτέλους το πρόγραμμα pay as you throw και στον κ. Θεοδωρικάκο για τα πρόστιμα που πληρώνετε λόγω αύξησης ανακύκλωσης από τότε που ιδιωτικοποιήσατε τα σκουπίδια».

Check Also

Αβέρωφ: Μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της Κυπριακής οικονομίας

Share Twitter «Όπως ξεπεράσαμε την κρίση του 2013, πιστεύω ακράδαντα πως τα αποτελέσματα της οικονομικής …

Υπ. Υγείας: Σε αυτές τις υπηρεσίες εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού

Share Twitter Υπ. Υγείας: Σε αυτές τις υπηρεσίες εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού Βάσει του Διατάγματος που …