Τα προσόντα που κάνουν τον άντρα αυτόματα φανταστικό εραστή

Σύμφωνα με μια έρευνα που είμαστε απολύτως βέβαιες ότι είναι εύστοχη, μόνο το 28% των γυναικών έρχονται σε οργασμό όταν κάνουν σεξ και αυτός είναι ένας τραγικός απολογισμός, αφού πραγματικά αναρωτιόμαστε γιατί το έχει παρατήσει το υπόλοιπο συντριπτικό 72%.

Η αλήθεια είναι ότι στην ώρα ευθύνης, το φταίξιμο το έχουν και οι δυο και μάλιστα αμφίδρομα: Εκείνος επειδή δεν ρωτάει και εφησυχάζεται, εκείνη επειδή προσποιείται, δε μιλάει και δυστυχώς προσποιείται.

Το γιατί μια γυναίκα δεν έρχεται σε οργασμό κυρίως αφορά στον εγκέφαλό της ο οποίος δεν ερεθίζεται αρκετά όπως και στο σώμα της, στην ανικανότητα του συντρόφου της αλλά και στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Υπάρχει ένα συνδυασμός χαρακτηριστικών που διαθέτει ένας άντρας και λέγεται “sex cocktail” αφού επιδρά ευεργετικά στη λίμπιντο σχεδόν κάθε γυναίκας.

Tα χαρακτηριστικά που διαθέτει αυτός ο τύπος αφορούν όχι τόσο σε εμφανισιακά και ανατομικά χαρακτηριστικά, όσο σε στοιχεία της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς του:

Οι γυναίκες λοιπόν θεωρούν “αφροδισιακό” έναν άντρα που θαυμάζουν, που ασκεί επιρροή, που είναι έξυπνος, που βγάζει χρήματα- και εδώ θα προσθέσουμε πως αυτή η γενικότερη ανωτερότητα ενός αρσενικού είναι προγραμματισμένη να κερδίζει το θηλυκό από τη φύση, αφού όπως διαβάσαμε στο βιβλίο του Νικόλα Κασσιμάτη “Σταμάτα να φέρεσαι σαν πίθηκος” τα δυνατότερα αρσενικά είναι οι κατακτητές και όχι τα αδύναμα σε όλα τα είδη.

Πέραν αυτών, θετική επιρροή στη γυναικεία λίμπιντο παίζει η γενικότερη συμπεριφορά ενός άντρα απέναντι στη γυναίκα με την οποία θα κάνει σεξ: Το να είναι έμπιστος, περιποιητικός, να προσφέρει ασφάλεια, να είναι γενναιόδωρος και να της συμπεριφέρεται όμορφα στη γενικότερη μεταξύ τους συναναστροφή και σε βάθος χρόνου, τον κάνουν αυτόματα φανταστικό εραστή, γιατί θα το επισημάνουμε ξανά και ξανά, έχει κερδίσει την ψυχή της.

Τέλος στην πράξη, κερδίζουν με διαφορά οι άντρες οι οποίοι είναι δοτικοί σεξουαλικά και επενδύουν στα foreplay, κάνουν κοπλιμέντα στο σεξ και δείχνουν ότι απολαμβάνουν την επαφή με τη σύντροφό τους.

Μέσα σε όλα αυτά, το μόνο που οι γυναίκες αφήνουν σχεδόν απ έξω ή μάλλον αξιολογούν τελευταίο είναι η εμφάνιση, η οποία παίζει πολύ μικρό ρόλο μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που τις ερεθίζουν σεξουαλικά.

Την επόμενη φορά που θα δούμε λοιπόν μια πολύ εμφανίσιμη γυναίκα να συνοδεύει έναν όχι και τόσο εμφανίσιμο άντρα θα σκεφτούμε σίγουρα ότι εκείνος κάνει οπωσδήποτε καλό σεξ.

Check Also

Βρετανία: Πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος σε ηλικία 99 ετών

Έφυγε «ειρηνικά» από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών ο πρίγκιπας Φίλιππος, έχοντας αφιερώσει το …

Φώτης Σεργουλόπουλος: Το άγνωστο περιστατικό με την Τσιτσιολίνα – «Άντε μωρέ με την καραπουτ@@να» (Video)

Με αφορμή τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και άλλες κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, …