Ταιλάνδη: Γιατροί κατάφεραν να επανακολλήσουν ακρωτηριασμένο χέρι σε 3 σημεία! (Video)

Ο άνδρας εργαζόταν σε μια εταιρία ανακύκλωσης και από λάθος χειρισμό ένα μηχάνημα του «έπιασε» το χέρι και το «μάσησε». Το χέρι του κυριολεκτικά κόπηκε σε χίλια κομμάτια. Και όμως οι γιατροί κατάφεραν όχι μόνο να το επανακολλήσουν, αλλά και να το κάνουν λειτουργικό ξανά. Κόπηκαν οι αντίχειρας, το μικρό του δάχτυλο, η άκρη του δείκτη του, ένα μεγάλο κομμάτι της παλάμης του, ενώ διαλύθηκαν όλα τα νεύρα και όλοι οι σύνδεσμοι.

Το ατύχημα συνέβη πριν από τρια χρόνια λίγο έξω από την Μπαγκόνγκ της Ταιλάνδης και οι χειρουργοί πέτυχαν ύστερα από πολλές εγχειρήσεις ένα θαύμα. Το πρώτο χειρουργείο μόνο του διήρκησε 13 ώρες. Και ήταν μονάχα η αρχή. Ακολούθησαν και άλλα πολλά χειρουργεία και σιγά σιγά το χέρι του άρχισε να αποκαθίσταται, και να γίνεται λειτουργικό. Και μάλιστα χωρίς παρενέργειες και επιπλοκές.

Ο επικεφαλής χειρουργός dr Σιριταταμρογκ είπε: «Ήταν μια εξαιρατικά δύσκολη προσπάθεια. Κάποια στιγμή ο ασθενής μου είπε ότι θέλει το χέρι του πίσω και τότε του υποσχέθηκα πως θα κάνουμε ότι μπορούμε. Όλα έπρεπε να γίνουν με ακρίβεια μικροχιλιοστού. Ευτυχώς τα καταφέραμε»

Check Also

Αυστραλία: Γυναίκα έφαγε κέικ σε διαγωνισμό και… πέθανε!

Share Twitter Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στην Αυστραλία, όταν έφαγε μια τοπική λιχουδιά σε …

Βρετανία: Πέθανε ο γιος του, έβαλε φωτιά στο σπίτι και κάηκε με τη 10χρονη κόρη του

Share Twitter Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σε χωριό της Αγγλίας, όπου ένας άνδρας έβαλε φωτιά …