“Τίτλοι τέλους” στις Κυπριακές Αερογραμμές

Εδώ και σχεδόν μία δεκαετία ακούμε ψιθύρους και  σχόλια για τις Κυπριακές  Αερογραμμές… Θα κλείσει η εταιρεία, είναι προς πώληση κ.α..

Η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη προσπάθησε να δώσει ζωή στις ψυχορραγούσες ΚΑ, αλλά η “ταφόπλακα”  ήταν ήδη έτοιμη επί προεδρίας Χριστόφια.

Η μεγάλη αβεβαιότητα, δυστυχώς  αποτρέπει το ταξιδιωτικό κοινό  να ταξιδέψει με τις Κυπριακές Αερογραμμές… Ο φόβος του κλεισίματος, η αβεβαιότητα που αντανακλά δυστυχώς και στη συμπεριφορά του προσωπικού με τα σκυθρωπά πρόσωπα….

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θέλει να κρατήσει ” ζωντανό” τον Εθνικό μας αερομεταφορέα, για να εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό  αλλά δυστυχώς η Ευρωπαική Ένωση έχει το τελευταίο λόγο..

Οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν 60 χρόνια ιστορίας γι αυτό η κυβέρνηση πρέπει να το σκεφτεί το μέλλον της εταιρείας, πολύ σοβαρά.

Είναι καιρός, όσοι υπήρξαν Πρόεδροι και μέλη του ΔΣ των ΚΑ, να λογοδοτήσουν για τη κατάντια που έχουν φέρει τις ΚΑ σήμερα…

Check Also

Φάκελος της Κύπρου: Οι μαρτυρίες και οι μισές αλήθειες

Share Twitter Φάκελος της Κύπρου: Οι μαρτυρίες και οι μισές αλήθειες Πώς οι πρωταίτιοι συντονίστηκαν …

Ανασχηματισμός: Αυτοί που έμειναν εκτός….

Share Twitter Ποικίλες αντιδράσεις έφερε ο πρόσφατος ανασχηματισμός. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αιφνιδίασε σχεδόν τους …