Σύλληψη 30χρονης και 41χρονης που ξεγελούσαν πολίτες με ψευδείς παραστάσεις για αιτήσεις χορηγιών

Στη σύλληψη μιας 30χρονης, συνεργάτιδας της 41 ετών γυναίκας που τελεί υπό κράτηση σε σχέση με απάτη για χορηγίες προέβη η αστυνομία Λεμεσού. Το ποσό της απάτης αυξάνεται καθημερινά αφού περισσότεροι πολίτες φαίνεται να εξαπατήθηκαν. Το ποσό που αποσπάστηκε αυξάνεται καθημερινά αφού αυξάνονται και οι πολίτες που καταγγέλλουν εξαπάτηση τους. Η 41 ετών γυναίκα τελεί υπό κράτηση ως ύποπτη σε σχέση με υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδής παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες ενέργειες, στη Λεμεσό.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν το απόγευμα στη σύλληψη 30χρονης σε σχέση με την υπόθεση, ύστερα από μαρτυρία ότι εμπλέκεται στην απάτη. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης της. Μέχρι στιγμής οι καταγγελίες έχουν ανέλθει στις 22 με το ύψος του ποσού της απάτης να ξεπερνά περίπου τις ενενήντα χιλιάδες ευρώ.

Η ύποπτοι φέρεται να έταζε στου παραπονούμενους ότι θα υποβάλει αιτήσεις για να εξασφαλίσουν χορηγίες από διάφορα σχέδια και ενεργειακά προγράμματα του Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου και Βιομηχανίας καθώς και επιχορηγήσεις για ανακαίνιση οικιών στην ύπαιθρο.

Εναντίον των δυο γυναικών διερευνάται υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδής παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες ενέργειες.

Check Also

Λεμεσός: Έκρηξη σε οικία στην Απεσιά και εμπρησμός οχήματος στις Κιβίδες

Δύο περιστατικά, ενός εμπρησμού αυτοκινήτου και μιας έκρηξης σε οικία, τα συνέβησαν τα ξημερώματα σε …

Αίθριος,ο,καιρός,σήμερα,με,τη,θερμοκρασία,να,φτάνει,στους,37,βαθμούς,

Αίθριος ο καιρός σήμερα με πιθανότητα για μεμονωμένες βροχές – Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά, …