ΣΥΡΙΖΑ: “Στον κόσμο του ο πρωθυπουργός”, τους εκθέτει ο Ρουπακιώτης

“Οι δηλώσεις Ρουπακιώτη αφήνουν σίγουρα έκθετη την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο αυτή αποφασίζει τα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα και αποτελούν αντανάκλαση της κοινωνικής πίεσης προς αυτήν. Επιβεβαιώνεται κάθε μέρα η κατάσταση αποσύνθεσης και διάλυσης στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση.” δήλωσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπολίτευσης.

Αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι «είναι στο δικό του κόσμο και δηλώνει τη θρασύτητα αισιοδοξία του για έξοδο από την κρίση, την ίδια στιγμή που η χώρα βυθίζεται καθημερινά στην ύφεση και την ανεργία εξαιτίας της απαρέγκλιτης εφαρμογής των επιταγών της τρόικας και της απουσίας οποιασδήποτε πρότασης για την ευρωπαϊκή αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους».

«Εκείνοι που μιλούν για «επιτυχία» του μνημονιακού προγράμματος δεν προσβάλλουν απλώς τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, αλλά δείχνουν και τον απερίγραπτο κυνισμό τους απέναντί του. Μόνη λύση η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και των εκφραστών της και η στήριξη ενός εναλλακτικού προγράμματος ανασυγκρότησης της χώρας, ανάπτυξης και αναδιανομής του πλούτου”. κατέληξε

Check Also

Δένδιας: Η Ελλάδα ζητά από την ΕΕ ισχυρότατα μέτρα κατά της Τουρκίας

Share Twitter Δένδιας: Η Ελλάδα ζητά από την ΕΕ ισχυρότατα μέτρα κατά της Τουρκίας Το …

Αγία Σοφία τζαμί: Ο Άγιος Παΐσιος και η προφητεία

Share Twitter Η Κωνσταντινούπολη θά γίνει Ελληνική, καί η Αγία Σοφία πάλι θά λειτουργήσει. Η …