Συνεχίζονται οι έρευνες για την επίθεση – Στόχος το γραφείο Σαμαρά λεέι η Αντιτρομοκρατική

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στόχος της επίθεσης ήταν το γραφείο του Πρωθυπουργού επαναλαμβάνει η Αντιτρομοκρατική, η οποία εξετάζει το υλικό το οποίο έχει συλλέξει από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν γύρω απο το κτίριο των γραφείων της Ν.Δ.

Η πεποίθηση της Αντιτρομοκρατικής πηγάζει απο το γεγονός ότι οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά το που βρίσκεται το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά.

Παράλληλα, εξετάζονται οι μαρτυρίες που έχει ήδη συγκεντρώσει η Υπηρεσία από ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή την ώρα της επίθεσης και περιμένουν τα αποτελέσματα της Σήμανσης από το αυτοκίνητο το οποίο έκαψαν οι δράστες στο Π.Φάληρο.

Την ίδια στιγμή, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έχοντας υπόψη ότι η επίθεση έγινε με δύο όπλα, -με καλάσνικοφ και ένα 38άρι περίστροφο- επικεντρώνουν τις έρευνές τους στο ποιες τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν χρησιμοποιήσει κατά το παρελθόν τα συγκεκριμένα όπλα.

Πάντως το μέχρι τώρα υλικό απο τις κάμερες ασφαλείας δεν έχει δώσει κάποια σαφή εικόνα της επίθεση λόγω της κακής του ανάλυσης, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι κάποια απο τις πολλές κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στα κτίρια της περιοχής θα έχει καταγράψει το γεγονός.