Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό της 70χρονης στη παραλία Φοινικούδων

Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό της 70χρονης στη παραλία Φοινικούδων

Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας, στις 17 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 15:40, έλαβε πληροφορία ότι γυναίκα ηλικίας 70 ετών αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Το αγνοούμενο άτομο είχε μεταβεί με φιλικό πρόσωπο στην εν λόγω περιοχή και εισήλθε μόνη της στη θάλασσα για κολύμπι από τις 13:00 και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Ενεργοποιήθηκε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή πλωτά και πτητικά μέσα της Λιμενικής και Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, για να διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας.

Το άτομο, παρά τις μεγάλες προσπάθειες από τα μέσα έρευνας – διάσωσης, δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει ανευρεθεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από πεζά περίπολα και drone.

Οι προσπάθειες για εντοπισμό του αγνοούμενου προσώπου θα συνεχιστούν και σήμερα, 18 Ιανουαρίου, με το πρώτο φως και το ΚΣΕΔ παρακαλεί το κοινό για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία που πιθανόν να βοηθήσει την επιχείρηση, να επικοινωνεί στο τηλέφωνο του κέντρου επιχειρήσεων (+357 1441).

(

 

Check Also

Υπ. Υγείας: Νέα κατηγοριοποίηση χωρών – Στο κόκκινο η Ελλάδα

Υπ. Υγείας: Νέα κατηγοριοποίηση χωρών – Στο κόκκινο η Ελλάδα Μετά από απόφαση του Υπουργικού …

Σε 64 σημεία συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα ελέγχου με rapid test

Σημεία δειγματοληψίας για τα προγράμματα ελέγχου με rapid test του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων – 27 …