Συνελήφθη 36χρονος με 8 κιλά παράνομο καπνό ναργιλέ και μεγάλο χρηματικό ποσό

Σχεδόν οκτώ κιλά αδασμολόγητου συσκευασμένου καπνού ναργιλέ και μεγάλο χρηματικό ποσό εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος σε δρόμο της Λεμεσού, λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψη του οδηγού για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 36χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Γρίβα Διγενή, στην Λεμεσό και ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος Λεμεσού. Σε έρευνα που ακολούθησε, τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν στο όχημα διάφορες συσκευασίες καπνού ναργιλέ, συνολικού βάρους 7 κιλών και 800 γραμμαρίων, που δεν έφεραν την νόμιμη σήμανση και εγέρθηκαν υποψίες ότι για αυτές δεν έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί.

Παράλληλα, στην κατοχή του 36χρονου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 5 χιλιάδων και 730 ευρώ, καθώς και 750 τουρκικές λίρες, για τα οποία χρήματα ο 36χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το νόμιμο της κατοχής τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας και να τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Check Also

Κορωνοϊός: 9 νέα κρούσματα – Που εντοπίστηκαν

Share Twitter Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα …

ΥΠΟΙΚ: Πολύ εποικοδομητικές οι απόψεις που κατατέθηκαν εκ μέρους του ΑΚΕΛ

Share Twitter ΥΠΟΙΚ: Πολύ εποικοδομητικές οι απόψεις που κατατέθηκαν εκ μέρους του ΑΚΕΛ Σε συνέχεια …