Συναρπαστικές ανακαλύψεις της τελευταίας δεκαετίας… (Video)

Την τελευταία δεκαετία είχαμε πολλές νέες ανακαλύψεις και απίστευτα γεγονότα που μας έφεραν πιο κοντά στο να κατανοήσουμε το πώς λειτουργεί ο κόσμος.

Για παράδειγμα, το 2011, ο παγκόσμιος πληθυσμός έφτασε τα 7 δισεκατομμύρια. Το 2012, η Αφροδίτη πέρασε απευθείας μεταξύ του Ήλιου και της Γης. Αυτό δεν θα συμβεί ξανά μέχρι το 2117. Η NASA προσγείωσε ένα διαστημικό όχημα στον Άρη που ονομάζεται «Περιέργεια».

Το πιο ψηλό κτίριο του κόσμου άνοιξε στο Ντουμπάι. Είναι το Burj Khalifa και βρίσκεται στα 2.723 πόδια.

Μια νέα έρευνα της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών διαπίστωσε ότι οι ηλικιωμένοι πίθηκοι βιώνουν την ίδια κρίση της μέσης ηλικίας που βιώνουν και οι άνθρωποι.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα βακτήρια μπορούν να χρησιμοποιούν για να παράξουν ηλεκτρική ενέργεια παρά το μικρό τους μέγεθος.

Το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνιας ανέφερε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 100 δισεκατομμύρια πλανήτες στον δικό μας γαλαξία.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι τσιτάχ δεν υπερθερμαίνονται όταν τρέχουν στα 70 mph παρά το γεγονός ότι είναι τα ταχύτερα χερσαία ζώα.

Δημιουργήθηκε τελικά ένα πλήρες εργαστηριακό μπιφτέκι. Χρειάστηκαν 2 χρόνια για να παραχθούν και κοστίζουν 325.000 δολάρια. Οι αγελάδες στην Αμερική άρχισαν να έχουν ελπίδα.

Το διαστημόπλοιο MAVEN της NASA έφτασε στον Άρη για την αποστολή του να μελετήσει την ατμόσφαιρα του κόκκινου πλανήτη.

Οι επιστήμονες μελετώντας 48 είδη πτηνών για πάνω από 4 χρόνια ανακοίνωσαν τελικά ότι σύμφωνα με τη γενετική, τα πουλιά εξελίχθηκαν από δεινοσαύρους.

Το εμφιαλωμένο νερό έκανε περισσότερες πωλήσεις από ανθρακούχα αναψυκτικά για πρώτη φορά στην ιστορία.

Ένας παλαιοντολόγος απομόνωσε ένα απολίθωμα πριν από 440 εκατομμύρια χρόνια και ήταν ο παλαιότερος απολιθωμένος μύκητας που βρέθηκε ποτέ.

Το παλαιότερο μήνυμα στον κόσμο ήταν σε ένα μπουκάλι που ανακαλύφθηκε στην Αυστραλία και ήταν περίπου 132 ετών. Είχε πεταχτεί από ένα γερμανικό πλοίο που ονομαζόταν Paula το 1886.

Κατά τη διάρκεια μιας ηλιακής έκλειψης, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι μέλισσες σταμάτησαν να βουίζουν. Όταν το φεγγάρι μπλοκάρει το φως του ήλιου, όλοι ησυχάζουν.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο όργανο στο σώμα μας που περιέχει υγρό και κατέχει μέχρι και το 20% του σωματικού μας βάρους.
Ένας κλεμμένος πίνακας του Picasso βρέθηκε τελικά τον Μάρτιο του 2019 μετά από 20 χρόνια από έναν αστυνομικό.

Αυτά και άλλα συγκλονιστικά στο βίντεο που ακολουθεί

Check Also

Τρελό! Ουκρανή έβγαλε το εσώρουχό… της και το έκανε μάσκα! (Video)

Share Twitter Δεν πίστευαν στα μάτια τους εργαζόμενοι και πελάτες σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ουκρανία …

Χριστίνα Παππά: Είμαι 4 χρόνια μόνη μου… δεν έχω βγει κανένα ραντεβού

Share Twitter Η Χριστίνα Παππά που τα τελευταία χρόνια είχε εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα …