Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία ενόψει Χριστουγέννων

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές ασφαλείας στην Ελλάδα με αυξημένα  μέτρα ασφαλείας τα οποία εντείνονται σε πολυκαταστήματα αλλά και σε εμπορικά κέντρα εν όψει της περιόδου των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv, αναμένονται να αυξηθούν οι περιπολίες των αστυνομικών και στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Επίσης, θα ενισχυθεί το πληροφοριακό δίκτυο, ενώ έχουν ενισχυθεί οι «Πάνθηρες» -πάνοπλοι αστυνομικοί με μαύρες στολές- ενώ οι άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ από τους 1.500 αστυνομικούς -οι οποίοι θα πέσουν στη μάχη της εγκληματικότητας- έχουν ενισχυθεί και, πλέον, θα κυκλοφορούν σε ομάδες των οκτώ ανδρών.

Ταυτόχρονα, θα ενισχυθεί και η Ομάδα «Δράση» η οποία από 50 άτομα θα φτάσει τα 150.

Είναι προφανές πως τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη έχουν θέσει σε συναγερμό τις αστυνομικές αρχές και σε διαρκή επαγρύπνηση.

Κίνδυνο για τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα βλέπει η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα

Την ίδια ώρα, την προσοχή στους Αμερικανούς πολίτες που θα επισκεφθούν τα Χριστούγεννα την Ελλάδα, εφιστά η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα, υπό τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων.

Συγκεκριμένα, η πρεσβεία των ΗΠΑ στην ανακοίνωσή της ενημερώνει πως τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα θα παραμείνουν αυξημένα.

Αναφέρεται επίσης στη δράση των διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων και εξτρεμιστών στην Ευρώπη, υπογραμμίζοντας ότι στοχεύουν τοποθεσίες που συχνάζουν τουρίστες, όπως οι χριστουγεννιάτικες αγορές, τα εμπορικά κέντρα κ.λπ.

Check Also

Αυτά είναι τα νέα έκτακτα μέτρα για τoν κορονοϊό στην Αττική

Share Twitter Πρόσθετα μέτρα για τις ευάλωτες ομάδες σε ευαίσθητες περιοχές της Αττικής, ανακοίνωσε ο …

Ελλάδα – Κορωνοϊός: 339 νέα κρούσματα – Η γεωγραφική κατανομή

Share Twitter Ελλάδα – Κορωνοϊός: 339 νέα κρούσματα – Η γεωγραφική κατανομή Σήμερα ο ΕΟΔΥ …