Συζητείται η διαδοχή του Νίκου Αναστασιάδη μετά τις προεδρικές εκλογές

Μετά την εκλογή του νέου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου, θα ακολουθήσει η διεξαγωγή  εκλογών  στο εσωτερικό του ΔΗ.ΚΟ και του ΔΗ.ΣΥ για την εκλογή νέων προέδρων των προαναφερθέντων κομμάτων.Πρωταγωνιστής στις εκλογές του ΔΗ.ΚΟ είναι ο κ. Μάριος Καρογιάν, όπου όπως φαίνεται θα κερδίσει την ‘’μονομαχία’’ αν δεν κατέβει στις εκλογές ο κ. Μάρκος Κυπριανού, ο οποίος είναι ο υιός του αείμνηστου προέδρου και ιδρυτή του ΔΗ.ΚΟ. Στο ΔΗ.ΣΥ γίνεται μια συζήτηση για την διαδοχή του Νίκου Αναστασιάδη, αφότου εκλεγεί για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Φαβορί προς το παρόν είναι το δεξί του χέρι, ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και ακολουθεί ο Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος είναι και αγαπητός του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β’.

Ο νυν πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ και υποψήφιος πρόεδρος για τις προεδρικές εκλογές της Κυπριακής Δημοκρατίας τον ερχόμενο Φεβρουάριο ο κ. Νίκος Αναστασιάδης υποσχέθηκε στα ηγετικά στελέχη του και στους συνεργάτες του ότι θα αποχωρήσει από τις προεδρία του ΔΗ.ΣΥ μετά τις προεδρικές εκλογές.

Check Also

Επιχείρηση επαναπατρισμού αλλοδαπών που διέμεναν παράνομα στη Κύπρο

Επιχείρηση επαναπατρισμού αλλοδαπών που διέμεναν παράνομα στη Κύπρο Ακόμα μία συντονισμένη επιχείρηση για τον επαναπατρισμό …

Απάντηση Καρούσου στον Γ. Ελεγκτή για την αγορά του «Μετροπόλιταν»

Το  Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, εξέδωσε ανακοίνωση, απάντηση σε αναφορές του Γενικού Ελεγκτή για …