Στεφάνου: Ανέντιμη η ατεκμηρίωτη στοχοποίηση βουλευτών

Το σκάνδαλο είναι το πρόβλημα, όχι η αποκάλυψη του, αναφέρει σε ανακοίνωση ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου για τη διαρροή στο Al-Jazeera.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η ατεκμηρίωτη στοχοποίηση βουλευτών και συνεργατών τους σε σχέση με την διαρροή σε ΜΜΕ εγγράφων που αφορούν τις πολιτογραφήσεις επενδυτών, είναι ανέντιμη και εξευτελίζει το κοινοβούλιο και τα δημοκρατικά ήθη στον τόπο μας. Συνιστά βέβαια και μια έντεχνη απόπειρα της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει από την ουσία του ζητήματος: το σκάνδαλο διεθνών διαστάσεων με τη βιομηχανία χρυσών διαβατηρίων που έστησε η κυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού.

Είναι άλλωστε αποκαλυπτικό των αλλότριων κινήτρων, το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει ενοχληθεί καθόλου από τη διαρροή εγγράφων που αφορούσαν προηγούμενες κυβερνήσεις, ούτε διέταξε την οποιαδήποτε έρευνα.

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να ασχολείται με το γεγονός ότι ευρωπαϊκοί θεσμοί κατονομάζουν ρητά την Κύπρο για υπόσκαψη του κράτους δικαίου μέσα από το παζάρι πώλησης υπηκοοτήτων. Το πρόβλημα είναι ότι κυβέρνηση προκάλεσε με τις πολιτικές της το σκάνδαλο και όχι γιατί το σκάνδαλο βγήκε στο φως.

Check Also

Σε 22 επιχειρήσεις και 19 σχολεία εντοπίστηκαν κρούσματα – Δείτε τη λίστα

Share Twitter Σε 22 επιχειρήσεις και 19 σχολεία εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα κορωνοïού – Δείτε τη …

Πρόστιμο 750 ευρώ για πελάτες που χόρευαν σε υποστατικό στη Λάρνακα

Share Twitter Πρόστιμο 750 ευρώ για πελάτες που χόρευαν σε υποστατικό στη Λάρνακα Η Αστυνομία …