Σταμάτησε να δώσει πρώτες βοήθειες και του έβαλαν πρόστιμο…..

Ένα απαράδεκτο περιστατικό συνέβη χθες βράδυ, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η κ.  Ριάνα Κωνσταντίνου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Ασθενοφόρων, το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Ένας αστυνομικός κατήγγειλε πολίτη, για παράνομη στάθμευση όταν ο ίδιος προσπαθούσε να σώσει τη ζωή σε 20χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο. Ο ευσυνείδητος πολίτης  έδωσε τις Πρώτες Βοήθειες στον τραυματία, μέχρι να φτάσει στο σημείο Ασθενοφόρο.

Σε ανάρτησή της κ κ. Κωνσταντίνου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ανέφερε:

«Αγαπητέ κ. Γιάννη Χρήστου σας ζητώ δημοσιά συγνώμη για την ταλαιπωρία που σας προκάλεσα στην ανάγκη μου να δώσετε τις Πρώτες Βοήθειες για να σωθεί η ζωή ενός ανθρώπου μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου… Νιώθω την βαθύτητα ανάγκη να πληρώσω εγώ το πρόστιμο που λάβετε από τον Αστυνομικό ψες βράδυ…. Παρακαλώ θερμά επειδή δεν κράτησα το κινητό σας όπως επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων για να μπορέσω να σας μιλήσω…. Η πράξη σας ήταν πράξη τιμής και προσφοράς…Μακάρι όλοι οι πολίτες να ήταν σαν και εσάς…».

Η Reaction σε ανάρτηση στο Twitter έγραψε μεταξύ άλλων ότι «ένα περιστατικό που δεν τιμά την χώρα μας! Ένας άνθρωπος που έδωσε τις πρώτες βοήθειες σε τραυματία τροχαίας σύγκρουσης, να καταγγελθεί από την Αστυνομία»

 

 

Check Also

Απάντηση του Υπ. Υγείας αναφορικά με τη διαδικασία προμήθειας rapid tests

Share Twitter Απάντηση του Υπουργείου Υγείας σε δημοσίευμα αναφορικά με τη διαδικασία προμήθειας rapid tests …

Στεφάνου: Η κυβέρνηση αδιαφορεί προκλητικά για τις εξώσεις και τις εκποιήσεις

Share Twitter Η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους οικογένειες και επαγγελματίες με τον κίνδυνο να βρεθούν στον …