Σταθερά μπροστά ο Νίκος Αναστασιάδης – Ξεκινά η επίσημη υποβολή υποψηφιοτήτων

Με ένα άνοιγμα «ψαλίδας» περίπου στο 15%  ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος Νίκος Αναστασιάδης , συνεχίζει σταθερά να προηγείται στην πρόθεση ψήφου, έναντι των συνυποψηφίων του.

Σε νέα παγκύπρια έρευνα κάλπης, συγκεντρώνει ποσοστό 38%, στην πρόθεση ψήφου στον πρώτο γύρο,  έναντι 23,7% του Σταύρου Μαλά, 19,7% του Γιώργου Λιλλήκα. Η Πραξούλα Αντωνιάδου 1,7 %, η Άντρη-Μακαρία Στυλιανού 0,4%, ο Λάκης Ιωάννου 0,3% και ο Σόλων Γρηγορίου επίσης ο,3%.

Στα σενάρια του δεύτερου γύρου, με υποψηφίους τους Νίκο Αναστασιάδη και Σταύρο Μαλά, εκλέγεται ο πρώτος με 43,8%, ενώ ο δεύτερος εξασφαλίζει 29,9%.

Με υποψηφίους τους Νίκο Αναστασιάδη και Γιώργο Λιλλήκα, εκλέγεται και πάλι ο πρώτος με 41,1% έναντι 31,8 % του ανθυποψηφίου του.

Με υποψηφίους στον δεύτερο γύρο τους Σταύρο Μαλά και Γιώργο Λιλλήκα, εκλέγεται ο δεύτερος με 31% έναντι 26,9% του ανθυποψηφίου του.

Οι υποψήφιοι υποβάλουν σήμερα τις επίσημες υποψηφιότητές τους στο ξενοδοχείο ΧΊΛΤΟΝ. , Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί ΤΟ μεσημέρι. Οι 11 συνολικά υποψήφιοι θα υποβάλουν την υποψηφιότητά τους με χρονική απόσταση 15 λεπτών.

Πρώτος, ο Σταύρος Μαλάς. Στην συνέχει οι Μακαρία Άντρη Στυλιανού,  Λάκης Ιωάννου,  Κώστας Κυριάκου (Ούτοπος), Ανδρέας Ευστρατίου, Λουκάς Σταύρου, Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριάκου, Νίκος Αναστασιάδης, Σόλων Γρηγορίου, Γιώργος Λιλλήκας και Γεώργιος Χαραλάμπους