Σοκ στις ΗΠΑ! Πα-τέρας έβαλε ασπίδα το 1 έτους παιδί του για να μην συλληφθεί… τον χτύπησαν με taser (Video)

Ακόμα και το ηλικίας μόλις ενός έτους παιδί του χρησιμοποίησε ως ασπίδα για να αποφύγει την σύλληψη ένας 27χρονος πατέρας στη Φλόριντα με το βίντεο να προκαλεί σοκ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 27χρονος Μπράντον Λέονερ, τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου μετά από καταγγελία για απαγωγή παιδιού, έχοντας εγκλωβιστεί στο πάρκινγκ ενός ταχυφαγείου, κρατά στα χέρια το μικρό αγόρι προκειμένου να μην του περάσουν χειροπέδες οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, λίγο νωρίτερα ο 27χρονος είχε απαγάγει το παιδί με την απειλή όπλου.

«Άσε το παιδί κάτω, άσε το παιδί κάτω» ακούγονται να φωνάζουν οι αστυνομικοί στον 27χρονο με τον ίδιο να μην υπακούει.

Τότε ένας από τους τρεις αστυνομικούς που είχαν περικυκλώσει τον 27χρονο έβγαλε το taser του και «πυροβόλησε» τον 27χρονο ο οποίος πέφτει στο έδαφος με το παιδί στην αγκαλιά του.

Οι αστυνομικοί τότε πήραν το παιδί από την αγκαλιά του 27χρονου πατέρα του με τον ίδιο να προσπαθεί εκ νέου να αποδράσει.

Τέλος στην καταδίωξη του 27χρονου έβαλε ένας αστυνομικός σκύλος που τον δάγκωσε με τον άνδρα να φωνάζει στους αστυνομικούς «πάρτε τον από πάνω μου».

«Οι αστυνομικοί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν γρήγορα το παιδί από τον εκτός ελέγχου άνδρα και να συλλάβουν τον ύποπτο. Ευτυχώς το παιδί δεν τραυματίστηκε και επέστρεψε σύντομα στη μητέρα του» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης ο σερίφης Ρικ Στάλι.

Check Also

HΠΑ: 30χρονη Ουκρανή έκανε σεξ με τον πιο γνωστό δωρητή σπέρματος στον κόσμο – «Ήμουν απεγνωσμένη»

Μια μητέρα παραδέχτηκε ότι ήταν τόσο ανυπόμονη να αποκτήσει ένα παιδί, που κυνηγούσε τον «διάσημο» …

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέα βοήθεια προς την Ουκρανία

Οι ΗΠΑ θα ανακοινώσουν σήμερα την παροχή νέας βοήθειας προς την Ουκρανία προκειμένου να τη …