Σοκ! Κορίτσια κάτω των 18 εκδίδονται για 1 δολάριο! -Χωριό ζει μόνο από την πορνεία (Photos)

H περιοχή Σοναγκάτσι, στην Καλκούτα της Ινδίας είναι η δεύτερη μεγαλύτερη περιοχή με πορνεία στην Ασία, φιλοξενεί ένα εκτεταμένο, παράνομο δίκτυο οργανωμένων συμμοριών, εμπόρων και θυμάτων: ένα μέρος όπου οι δημοσιογράφοι και οι ξένοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι, ενώ οι πολιτικοί και η Αστυνομία δωροδοκούνται ή συμπράττουν με τους εμπόρους.

Οι περισσότερες γυναίκες είναι κάτω των 18 και εκδίδονται καθημερινά για 1 δολάριο

Εκεί ζουν περίπου 12.000 γυναίκες, οι περισσότερες κάτω των 18, που εκδίδονται καθημερινά για 1 δολάριο. Τα τελευταία 30 χρόνια, οι πρωτοβουλίες των κρατικών και ιδιωτικών οργανώσεων έχουν αποτύχει να αντιμετωπίσουν τις ομάδες εγκληματιών που ελέγχουν την περιοχή και διαχειρίζονται τα έσοδα από τα πορνεία.

Παράλληλα, ο αυξανόμενος πολιτισμικός στιγματισμός των θυμάτων τρέφει την αδιαφορία των αρμόδιων Αρχών και ενισχύει τα περιστατικά εκμετάλλευσης. Σήμερα, όλο και νεότερα τα θύματα σωματεμπορίας ζουν στην περιοχή. Ωστόσο, η ίδια η πόλη κρύβει στη σκιά της υποκρισίας και της άγνοιας τα εγκλήματα που γίνονται στους δρόμους της, αφού πρόκειται για μία ιδιαίτερα κερδοφόρα επιχείρηση, που κάνει ακόμα και τα τοπικά Μέσα συνένοχους.

Σε αυτό το άβατο εισέβαλε φωτογράφος  ο οποίος κατάφερε να απαθανατίσει τη ζωή και την καθημερινότητα αυτών των γυναικών.

11

12

1 2 3 4 5 6 7 8 9

13

Check Also

Λιβύη: Μετά τον βομβαρδισμό τουρκικών στόχων… αναμένεται η αντίδραση Ερντογάν

Share Twitter Νέα τροπή παίρνει η σύρραξη στη Λιβύη μετά τον βομβαρδισμό από μαχητικά αγνώστου …

Ρωσία για Αγία Σοφία: «Εσωτερική υπόθεση» της Τουρκίας»

Share Twitter Την ώρα που η Κομισιόν στέλνει σαφές μήνυμα στην Άγκυρα, το Κρεμλίνο κρατά …