Σοκ! Η συζυγος πήγε να τον μεταπείσει να μην παντρευτεί άλλη και… την έδειρε άσχημα! (Video)

Ο άγριος ξυλοδαρμός της γυναίκας έγινε σε χωριό της περιοχής Μπαχίρ της Βόρειας Ινδίας. Όπως κατέγραψαν και οι κάμερες η γυναίκα επισκέφτηκε το χωριό όπου επρόκειτο να παντρευτεί ο άνδρας της (ναι ο άνδρας της) προκειμένου να τον μεταπείσει.

Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και τότε εκείνος άρχισε να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και μετά να τη σέρνει από τα μαλλιά στους χωματόδρομους του χωριού. Πίσω του ακολουθούσε ένα μπουλούκι Ινδών ανδρών πολλοί από τους οποίους τον ενθάρρυναν να συνεχίσει την αποτρόπαια πράξη του.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πως ο άνδρας είχε τη δυνατότητα να παντρευτεί άλλη γυναίκα ενώ ήταν παντρεμένος και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν το ζευγάρι έχει χωρίσει. Το θέμα είναι πως στην Ινδία η συμπεριφορά των ανδρών απέναντι στις γυναίκες έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Για την ιστορία να σας πούμε ότι η αστυνομία μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο αναζητά τόσο τη γυναίκα, όσο και τον «νταή» σύζυγο, ενώ αξιοσημείωτο είναι π0ως μόλις η οικογένεια της άλλης κοπέλας που επρόκειτο να παντρευτεί έμαθε τι είχε συμβεί, διέλυσε αμέσως τον αρραβώνα.

Check Also

Επικό βίντεο! Ο «Έλβις Πρίσλεϊ» τραγουδάει Βασίλη Καρρά σε γάμο…

Share Twitter Viral έχει γίνει ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook από ελληνικό γάμο στην …

Χάρι και Μέγκαν στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους Αμερικανούς ψηφοφόρους

Share Twitter Χάρι και Μέγκαν στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους Αμερικανούς ψηφοφόρους Για άλλη …