ΣΟΚ! Έχει γένια αλλά είναι 100% πραγματική γυναίκα! (Video – Photos)

Σε ηλικία 16 ετών, έχοντας υποστεί αφόρητο bullying, το οποίο δεν έχει σταματήσει ακόμα, έφτασε σε σημείο να θέλει να αυτοκτονήσει….

Αυτή δεν είναι μια άλλη βερσιόν της Κοντσίτα, είναι η Χαρναάμ Καούρ, από το Μπέρκσαϊρ της νοτιοανατολικής Αγγλίας, που βρίσκεται στα δυτικά του Λονδίνου και είναι γυναίκα.2

Παρά το γεγονός πως ο οργανισμός της παράγει ασυνήθιστα υψηλό ποσοστό ανδρικών ορμονών, με αποτέλεσμα να έχει απίστευτη τριχοφυΐα για γυναίκα, αυτό δεν την εμπόδισε να συμμετάσχει σε γαμήλια φωτογράφιση, σπάζοντας τα πάσης φύσεως ταμπού.1

Η βοηθός καθηγητή, ξεκίνησε να βλέπει τις τρίχες του προσώπου της να αναπτύσσονται υπερβολικά σε ηλικία 11 ετών και ξόδεψε χιλιάδες λίρες, προσπαθώντας να τις ξεφορτωθεί, αλλά μάταια.

Σε ηλικία 16 ετών, έχοντας υποστεί αφόρητο bullying, το οποίο δεν έχει σταματήσει ακόμα, έφτασε σε σημείο να θέλει να αυτοκτονήσει. Αφού το σκεφτόταν και έπλαθε σενάρια για ένα χρόνο, πήρε τη μεγάλη απόφαση… Διοχέτευσε όλη την ενέργεια που ξόδευε στις αυτοκτονικές τάσσεις, σε θέληση να αλλάξει τη ζωή της!

Αυτό την οδήγησε στο να βαφτιστεί Σιχ, μια θρησκευτική κάστα, τα μέλη της οποίας απαγορεύεται να κόψουν τρίχες από οποιοδήποτε μέρος του σώματός τους.

Στην αρχή το μούσι μεγάλωνε για θρησκευτικούς λόγους, όμως στη συνέχεια η Χαρναάμ το δέχτηκε ως χαρακτηριστικό γενναιότητας και ως έναν τρόπο να σπάσει τα δεσμά του συνηθισμένου.

3 4 5 6 7 8

Check Also

Ερντογάν: Δεν θα επιτρέψουμε να μας εγκλωβίσουν στις ακτές μας

Share Twitter Ερντογάν: Δεν θα επιτρέψουμε να μας εγκλωβίσουν στις ακτές μας Επίθεση στην Ελλάδα …

Πολιτικό χάος στο Λίβανο – Παραιτήθηκε η κυβέρνηση

Share Twitter Πολιτικό χάος στο Λίβανο – Παραιτήθηκε η κυβέρνηση Την παραίτηση της κυβέρνησής του …