Σοκαριστικό ατύχημα: Νεαρή ακροβάτης έπεσε από 7,5 μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικό βίντεο με νεαρή ακροβάτη τη ρωσικής καταγωγής, Ευγενία Αζάνοβα η οποία είναι αβέβαιο αν θα ξαναπερπατήσει. Η νεαρή ακροβάτης προσγειώθηκε απότομα σε ένα στρώμα από τα 7,5 μέτρα όταν το σύρμα του εξοπλισμού ασφαλείας έσπασε.

Η  Ευγενία Αζάνοβα, διαγωνιζόταν στο 2ο Διεθνές Πρωτάθλημα, Air Athletics της Λετονίας. Κατά τη διάρκεια των αγώνων συνέβη ένα απρόοπτο γεγονός, το οποίο επρόκειτο να επηρεάσει πολύ σοβαρά την υγεία της νεαρής αθλήτριας.

Η νεαρή ακροβάτης, κρεμόταν από ύψος 7,5 μέτρων όταν το σύρμα του εξοπλισμού ασφαλείας έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει απότομα πάνω σε ένα στρώμα.

Η ατυχής πτώση είχε ως αποτέλεσμα η κοπέλα να υποστεί σοβαρές κακώσεις, ενώ είναι αβέβαιο το κατά πόσο θα μπορέσει ξανά να περπατήσει.

Οι μαρτυρίες της νεαρής αθλήτριας σοκάρουν:

«Ο νωτιαίος μυελός μου έχει καταστραφεί. Δεν αισθάνομαι τα πόδια και τα όργανά μου στην περιοχή της λεκάνης ενώ ουρώ με τη βοήθεια καθετήρα. Δεν μπορώ να κουνηθώ. Για μια μακρά περίοδο θα πρέπει να είμαι διαρκώς σε οριζόντια θέση. Η αποκατάσταση θα κρατήσει πολύ”.

Ευτυχώς η νεαρή, όπως καταγράφει η Daily Mail δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε παραπάνω επεμβάσεις.

“Πρέπει να αποδεχτούμε ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως θα θέλαμε. Το πιο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που δεν μας αρέσουν. Μερικές φορές κλείνω τα μάτια μου και φαντάζομαι πως εκτελώ κανονικά το πρόγραμμά μου σαν να επρόκειτο να το ξανακάνω σύντομα. Θυμάμαι όλες τις νότες της μουσικής, κάθε κίνηση, έμαθα μέχρι και να κουνάω τα δάχτυλα των ποδιών μου στη φαντασία μου”.

Check Also

Παρίσι: Ο Μακρόν εγκαινίασε την «πακεταρισμένη» Αψίδα του Θριάμβου

Παρίσι: Ο Μακρόν εγκαινίασε την «πακεταρισμένη» Αψίδα του Θριάμβου Μετά το Ράιχσταγκ και την Ποντ-Νεφ …

Πελόζι για Τραμπ: Ο «ακατανόμαστος» θα ηττηθεί και πάλι, αν κατέβει υποψήφιος

Πελόζι για Τραμπ: Ο «ακατανόμαστος» θα ηττηθεί και πάλι, αν κατέβει υποψήφιος Ο πρώην πρόεδρος …