Σάλος στην Ουκρανία! Παίχτης αντέδρασε στους ρατσιστές οπαδούς και ο διαιτητής τον… απέβαλε! (Video)

Οι παππούδες τους πολέμησαν και κατατρόπωσαν τους ναζί, τα εγγόνια όμως έχουν γίνει χειρότεροι ναζιστές από εκείνους που έκαψαν τη χώρα τους. Ο λόγος για τους Ουκρανούς που βγάζουν κάθε αηδιαστικό ακροδεξιό μένος.

Στον αγώνα της Σαχτάρ με τη Δυναμό Κιέβου οι οπαδοί της Δυναμό έκαναν θορύβους πιθήκου όποτε έπιανε την μπάλα κάποιος παίκτης με διαφορετικό χρώμα.

Όταν την μπάλα διεκδίκησε ο βραζιλιάνος παίκτης της Σαχτάρ, Τάισον η κατάσταση ξέφυγε. Ο άνθρωπος δεν άντεξε πέταξε την μπάλα στην κερκίδα με τους φασίστες και τους απάντησε έτσι όπως αρμόζει στους ναζί. Με το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του υψωμένο.

Ο διαιτητής, έκανε κάτι πρωτάκουστο. Ενώ οι κανονισμοί της FIFA και της UEFA επιβάλλουν πως στο άκουσμα ρατσιστικών, ο διαιτητής μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης είναι υποχρεωμένος να διακόπτει το παιχνίδι, και να κάνει έκκληση στους οπαδούς. Ενώ αν οι τελευταίοι δεν συνετιστούν, μπορεί ακόμα και να κλείσει το φύλλο αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας, έτρεξε προς τον Τάισον και του έδειξε κόκκινη κάρτα επειδή αντέδρασε.

Check Also

Λογισμικό επιτρέπει στους ανθρώπους να «βλέπουν» με τον τρόπο των ζώων (Video)

Share Twitter Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς βλέπει η μέλισσα τα χρώματα των λουλουδιών; Αν ναι, …

Ο γκουρού της γυναικείας ομορφιάς που το 2019 δημιούργησε τον μεγαλύτερο χαμό στο YouTube

Share Twitter Η λίστα top trending του YouTube δεν πρέπει να συγχέεται με τα βίντεο …