Σάλος στην Ουκρανία! Παίχτης αντέδρασε στους ρατσιστές οπαδούς και ο διαιτητής τον… απέβαλε! (Video)

Οι παππούδες τους πολέμησαν και κατατρόπωσαν τους ναζί, τα εγγόνια όμως έχουν γίνει χειρότεροι ναζιστές από εκείνους που έκαψαν τη χώρα τους. Ο λόγος για τους Ουκρανούς που βγάζουν κάθε αηδιαστικό ακροδεξιό μένος.

Στον αγώνα της Σαχτάρ με τη Δυναμό Κιέβου οι οπαδοί της Δυναμό έκαναν θορύβους πιθήκου όποτε έπιανε την μπάλα κάποιος παίκτης με διαφορετικό χρώμα.

Όταν την μπάλα διεκδίκησε ο βραζιλιάνος παίκτης της Σαχτάρ, Τάισον η κατάσταση ξέφυγε. Ο άνθρωπος δεν άντεξε πέταξε την μπάλα στην κερκίδα με τους φασίστες και τους απάντησε έτσι όπως αρμόζει στους ναζί. Με το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του υψωμένο.

Ο διαιτητής, έκανε κάτι πρωτάκουστο. Ενώ οι κανονισμοί της FIFA και της UEFA επιβάλλουν πως στο άκουσμα ρατσιστικών, ο διαιτητής μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης είναι υποχρεωμένος να διακόπτει το παιχνίδι, και να κάνει έκκληση στους οπαδούς. Ενώ αν οι τελευταίοι δεν συνετιστούν, μπορεί ακόμα και να κλείσει το φύλλο αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας, έτρεξε προς τον Τάισον και του έδειξε κόκκινη κάρτα επειδή αντέδρασε.

Check Also

Πρόβλεψη Μπιλ Γκέιτς: Έρχεται φονικότερη πανδημία – Κίνδυνος το εμβόλιο να πάει στους πλούσιους

Share Twitter Ζοφερές προβλέψεις από τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο στον πλανήτη και ιδρυτή της Microsoft, …

Airofit Breathing Trainer: Γυμνάζει τους πνεύμονες αποτελεσματικά! (Video)

Share Twitter Είναι μια νέα συσκευή προπόνησης από τη Δανία που έρχεται να αλλάξει την …