Σάλος! Ζευγάρι δολοφόνησαν λιοντάρι και στη συνέχεια πόζαραν μπροστά του και φιλήθηκαν!

Λένε πως ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο που πατάει επάνω στον πλανήτη. Δεν σκοτώνει για να φάει όπως τα άλλα ζώα, αλλά δολοφονεί για να διασκεδάσει. Όπως Ο Ντάρεν και η Καρολίν Κάρτερ από τον Καναδά, που πήγαν για σαφάρι στην Αφρική, δολοφόνησαν δυο λιοντάρια και στη συνέχεια πόζαραν και φιλιόντουσαν μπροστά από τα νεκρά ζώα.

Το ζευγάρι για να «απολαύσει» αυτή την άθλια πράξη του πλήρωσε στην εταιρία Legelela Safaris που διοργανώνει τις δολοφονίες, περισσότερα από 3.000 ευρώ το άτομο.

Μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία έγραψαν για το υπέροχο, ζώο που δολοφόνησαν: «Σκληρή δουλειά κάτω από τον καυτό ήλιο της Καλαχάρι. Όλα πήγαν καλά. Ένα λιοντάρι τέρας»

Με το που ανέβηκαν οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολούθησε ένας βομβαρδισμός μηνυμάτων που στην καλύτερη περίπτωση έβριζαν το ζευγάρι – και λογικό – μετά την πράξη του αυτή.

Μάλιστα κάποιοι κινήθηκαν και νομικά εναντίον της εταιρίας που διοργανώνει τα σαφάρι, εκπρόσωπος της οποίας αναγκάστηκε να δηλώσει ότι δεν πρόκειται για ελεύθερα λιοντάρια αλλά για λιοντάρια που εκτρέφονται από την εταιρία ειδικά για τους σκοπούς αυτούς.

Check Also

Βρετανία: Πέθανε ο γιος του, έβαλε φωτιά στο σπίτι και κάηκε με τη 10χρονη κόρη του

Share Twitter Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σε χωριό της Αγγλίας, όπου ένας άνδρας έβαλε φωτιά …

Αλάσκα: Η ιστορία του γάτου που έγινε δήμαρχος…

Share Twitter H πόλη Talkeetna βρίσκεται στην Αλάσκα, κοντά στη μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας το …