Ρώσος προπονητής του MMA φτύνει και χτυπάει άγρια πωλήτρια επειδή του ζήτησε να βάλει μάσκα

Απίστευτο ξύλο από προπονητή ΜΜΑ σε πωλήτρια που αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει επειδή δεν φορούσε μάσκα για τον κορονοϊό!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο χωρίο Novyi Svit (σημαίνει νέος κόσμος) της Κριμαίας, όπου ζουν μόλις 1200 άνθρωποι, με έναν προπονητή ΜΜΑ από την Αγία Πετρούπολη να φτύνει και να χτυπάει βάναυσα μια πωλήτρια σε μίνι μάρκετ, η οποία αρνήθηκε να εξυπηρετήσει αυτόν και τη σύντροφό του επειδή δεν φορούσαν μάσκα για τον κορονοϊό!

Ο τύπος εμφανίζεται στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος να μπαίνει στο μαγαζί με τη σύντροφό του. Αμφότεροι δεν φορούν μάσκα.

Η πωλήτρια, λοιπόν, πιάνει κουβέντα σε υψηλούς τόνους με την κοπέλα, με τον ήρεμο, αρχικά, προπονητή να βγαίνει έξω, αφήνοντας τις δυο γυναίκες να μαλώνουν. Η σύντροφός του, τελικά, βγαίνει με τα πολλά και εκείνη από το μαγαζί, καθώς η πωλήτρια παραμένει ανένδοτη: Χωρίς μάσκες δεν θα τους εξυπηρετήσει.

Το ζευγάρι φεύγει, για να επιστρέψει, ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα μετά, με την κοπέλα να κρατάει κινητό, για να απαθανατίσει αυτό που θα ακολουθήσει…

Ο άνδρας μπαίνει, έξαλλος τώρα, στο κατάστημα, φτύνει την πωλήτρια και πάει να φύγει με την κοπέλα. Η πωλήτρια, όμως, τον παίρνει στο κυνήγι, ενώ φαίνεται και κάτι να του πετάει. Έξω πια από το μαγαζί γίνεται κανονικός χαμός, με τον τύπο να σπρώχνει και να χτυπάει βάναυσα τη γυναίκα, βάζοντάς τη ακόμα και κάτω, στην άσφαλτο!

Τελικά, ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και έγινε η αποκάλυψη ότι είναι προπονητής του ΜΜΑ από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και παραθερίζει αυτή την περίοδο, του lockdown, στην Κριμαία…

Check Also

C-FACE: H έξυπνη μάσκα κατά του κορωνοϊού μεταφράζει σε οκτώ γλώσσες (Video)

Share Twitter Στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία του κορονοϊού προσαρμόστηκε εταιρεία ρομποτικής στην …

Πρόβλεψη Μπιλ Γκέιτς: Έρχεται φονικότερη πανδημία – Κίνδυνος το εμβόλιο να πάει στους πλούσιους

Share Twitter Ζοφερές προβλέψεις από τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο στον πλανήτη και ιδρυτή της Microsoft, …