Ρόδος – Μητέρα 40χρονου γυναικοκτόνου: «Το παιδί μας πόνεσε πολύ και δεν άντεξε, ήταν ψυχούλα»

Για τον 40χρονο ο οποίος δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του στη Ρόδο και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, μίλησαν οι γονείς του κάνοντας λόγο για «ένα καλό παιδί» την ώρα που πληροφορίες για έναν βίαιο χαρακτήρα, έναν άνδρα που είχε κακοποιήσει γυναίκες και στο παρελθόν, βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Πέρα από αυτό οι γονείς του γυναικοκτόνου επιχειρούν να τον «δικαιολογήσουν» για την αδιανόητη πράξη του να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του λέγοντας ότι… δεν άντεξε το χωρισμό καθώς την αγαπούσε.

Η μητέρα του, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξέφρασε πως «το παιδί μου ήταν καλό παιδί, όντως σας λέω, ψυχούλα, χρυσό παιδί. Δεν το λέω επειδή είμαι μάνα του, να σας δώσω κι άλλους να μιλήσετε».

Και προσέθεσε το εξής: «Δεν μπορώ να πως για την κοπέλα πράγματα γιατί δεν είναι στη ζωή. Παιδεύτηκε το παιδί μου, πόνεσε πολύ και δεν άντεξε, έφτασε στα όριά του, την αγαπούσε πολύ κι εκείνη έφυγε».

Ερωτηθείσα επίσης, για το αν ήξερε η μητέρα του ότι οπλοφορούσε, φανέρωσε πως «έχουμε πολλά όπλα, είμαστε κυνηγοί εμείς».

Από την πλευρά του, ο πατέρας του 40χρονου εξέφρασε το εξής: «Είχα ένα θαυμάσιο παιδί, αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο».

Βίαιος ο 40χρονος, τον είχαν καταγγείλει οι πρώην του
Ωστόσο, οι πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας έως τώρα κάνουν λόγο για έναν βίαιο χαρακτήρα, με τον δράστη να είχε προβλήματα και σε προηγούμενες σχέσεις του, πλην αυτής με τη Δώρα.

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα της άτυχης κοπέλας ο 40χρονος «της έλεγε δεν θα βγεις έξω». «Όταν θα βγαίνεις έξω το κλειδί θα είναι πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει», συνέχισε η μητέρα του θύματος.

Check Also

Ελλάδα: Φοροδιαφυγή 950.000 ευρώ… από συνταξιούχο που έκανε πωλήσεις μέσω Ίντερνετ

Μη έκδοση αποδείξεων, μη δήλωση εισοδημάτων, ανακριβείς δηλώσεις ΦΠΑ: αυτά είναι τα ευρήματα ελεγκτών της …

Ελλάδα – Κορωνοϊός: 2.098 νέα κρούσματα – 365 διασωληνωμένοι εκ των οποίων το 87.95% είναι ανεμβολίαστοι

Ελλάδα – Κορωνοϊός: 2.098 νέα κρούσματα – 365 διασωληνωμένοι εκ των οποίων το 87.95% είναι …