Ρωσίδες σε ”τρελό” διαγωνισμό χαστουκισμού… οπισθίων! (Videos)

Πυγοράπισμα είναι τα χαστούκια που ρίχνει κάποιος στα οπίσθια της γυναίκας. Προέρχεται από τη λέξη «ράπισμα» και «πυγή» που στα αρχαία είναι η ορολογική εκδοχή των γλουτών.

Στη Ρωσία λοιπόν διοργανώνουν διαγωνισμός πυγοραπίσματος μεταξύ γυναικών, καλλίγραμμων κατά προτίμηση. Σε αυτόν τον διαγωνισμό η μια γυναίκα, «τουρλώνει» τα οπίσθια της και η άλλη την σκαμπιλίζει με δύναμη. Και μετά αλλάζουν θέσεις. Μέχρι που η μία από τις δυο να πονάει τόσο πολύ που να μην μπορεί να καθίσει και να ζητήσει να σταματήσει.

Ένας αγρότης από τη Σιβηρία με το όνομα Βασίλι, μάλιστα διοργάνωσε στον αχυρώνα του έναν τέτοιο διαγωνισμό με όμορφες κοπέλες και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο ίντερνετ, σπάζοντας τα ρεκόρ προβολών.

Για να συμμετάσχει κάποια γυναίκα δεν υπάρχει περιορισμός αρκεί η κριτική επιτροπή να συμφωνήσει πως έχει τα απαραίτητα προσόντα (οπίσθια) για αυτό. Νικήτρια μπορεί να ανακηρυχθεί και μια από τις δυο κοπέλες η οποία με ένα σκαμπίλι στο ποπό της άλλης θα καταφέρει να τη ρίξει στο έδαφος.

Check Also

Βρετανία: 20χρονη εμπιστεύτηκε φίλο της να την πάει σπίτι… τη βίασε και τη δολοφόνησε!

Share Twitter Η 20χρονη Keeley Bunker έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο από τα …

25χρονη Ρωσίδα νύφη έφαγε γλυκό έπαθε αλλεργικό σοκ… και πέθανε

Share Twitter Τραγική κατάληξη είχε η γαμήλια δεξίωση για μια 25χρονη νύφη στη Ρωσία η …